Sofija Milošević, supruga fudbalera Luke Jovića, uključila se u program emisije "Među nama" iz Katara i prokomentarisala aktuelne teme u vezi sa Svetskim prvenstvom.

Selektor Dragan Stojković Piksi rešio je da obraduje svoje igrače, pa su fudbaleri našeg nacionalnog tima imali priliku da provedu dan sa svojim porodicama.

PROČITAJTE JOŠ:

Manekenka Sofija Milošević javila se iz Dohe i podelila utiske.

„Tek sad shvatam koliko je fudbal kod nas važan i možda sport broj 1 u svetu. Vlada euforija, sledeća utakmica u petak je važna za nas. Luka je hladan i pun samopouzdanja, jedva čeka utakmicu“, rekla je Sofija i opisala kako ona preživljava utakmice svog supruga:

„Sve preživljavam mnogo gore od njega. Luka je neko ko je psihički stabilan, ja sve burnije doživljavam. Vatreni sam navijač.“

Sofija je opisala da su utakmice za reprezentaciju od posebnog značaja za njenog supruga:

„Luka je vezan za našu zemlju, ništa ne može da zameni taj osećaj kada igra za reprezentaciju i kada posgne gol. Mislim da mu jedan gol za reprezentaciju znači kao deset za tim za koji igra.“

Sofija je opisala da u Kataru vlada predivna atmosfera, bez obzira na prethodne dve utakmice, te navijači ispred stadiona naprave poseban doživljaj svojim navijanjem.

Sofija se osvrnula na negativne komentare koje često imamo prilike da čujemo.

„Imamo takav stav da odmah gledamo nešto crno, mislim da treba da imamo drugačiji pristup. Da mislimo pozitivno i da da što više zagrizemo tada“, rekla je manekenka.

 

****

BONUS VIDEO: Prvi skandal i pre početka Mundijala: Upali u uživo uključenje, pretili da će slomiti kameru

Komentari

Svi komentari (4)