Snežana Đurišić: Brena i Saša su me izvukli iz depresije

Showbiz 16. jun. 202122:19
Podeli:
Snežana Đurišić, Snežana Djurišić
Snežana Đurišić Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

"Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smejem kada mi nije do smeha", rekla je pevačica Snežana Đurišić.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Snežana Đurišić punih 36 godina živela je u srećnom braku sve dok joj nije preminuo suprug Slobodan Gvozdenović. Nakon nekoliko godina upoznala je doktora Vanju Miloševića, koji joj je vratio nadu u ljubav.

U emisiji “Grand magazin“ otkrila je da su je tada, iz najtežih trenutaka života izvukla upravo “Zvezde Granda“ na čelu sa Sašom Popovićem i Lepom Brenom.

„Zahvalna sam im što su me pozvali i rekli da moram da dođem. Nisam bila za to jer mi nije bilo ni do čega. Jako mi je bilo teško da se transformišem i smejem kada mi nije do smeha, međutim vremenom sam lakše podnosila. Tačnije nije mi bio napor i tada sam shvatila da mi je to zaista pomoglo da lakše izguram to breme“, rekla je Snežana koja je neposredno nakon smrti supruga posećivala psihologa pa čak i želela da proda zajedničku kuću.

Lepa Brena jahta
Lepa Brena Foto:E-Stock/Danijel Milutinović/Screenshot/Instagram/lepabrena

U tim trenucima Snežana nije ni sanjala da će joj se ponovo dogoditi velika ljubav, iako je za nju bila otvorena- Želela sam to ali nisam bila tragač. Moj stav je oduvek bio ako se desi desi se, ako ne, opet hvala Bogu- rekla je Đurišićeva pa ispričala kako je upoznala Vanju.

promocija novog albuma Sasa Popovic
Saša Popović Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

„Ja u slučajnosti ne verujem. U momentu kad sam bila spremna da se ponovo pojavljujem u javnosti, otišla sam na promociju knjige Jelen Baćić Alimpić i srela Vanju. Znala sam ga 20 godina pre toga i od tad se nismo videli. Bio je u tom istom restoranu nezavisno od promocije, prišao da se pozdravi i pozvao me da sednem sa njim i njegovim prijateljima na kafu“, kazala je Snežana.

Pevačica je dodala i to da se odmah pri susretu osetila čudna energija, a nakon par izlazaka javila se ljubav u kojoj Vanja i ona uživaju i danas.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar