Sloba Vasić otkrio šta mu je Darko Lazić rekao pred operaciju želuca VIDEO

Showbiz 27. jan. 202213:34 > 13:37
Podeli:

Pevač Sloba Vasić danas je primljen u jednu privatnu beogradsku kliniku radi ispitivanja pred operaciju želuca, pa je za Nova.rs otkrio da je poslednjih dana bio u kontaktu sa kolegom Darkom Lazićem koji ga je posavetovao oko cele procedure uz pomoć koje je izgubio preko 100 kilograma.

PROČITAJTE JOŠ

Folkeru Slobi Vasiću nije svejedno što će ležati u bolnici dva dana gde će mu se obaviti sve analize i ispitivanja. Ukoliko sve bude u redu, pevač možda neće morati da smanjuje želudac nego će mu biti ugrađen balon kako bi lakše izgubio na kilaži i manje jeo.

Ekipa Nova.rs danas je sačekala Vasića ispred klinike i na kratko popričala s njim.

"Nemam tremu, više sam uzbuđen zbog svega. Čekam prvo da sve dobro prođe i da budemo zadovoljni. Do odluke za operaciju je došlo tako što imam višak kilograma koji mi smetaju. Nije u pitanju samo fizički izgled nego imam i visok pritisak pa je sve povezano jedno s drugim", kazao je Sloba, a potom se u razgovor uključio njegov doktor Dejan Veličković.

Slobodan Sloba Vasić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

"Videćemo, sve zavisi od ispitivanja. Sloba ima veliki višak kilograma i povišen pritisak, a i nekih drugih pridruženih bolesti. Biće na ispitivanju dva dana pa ćemo proceniti da li stavljamo balon ili odmah operišemo", kazao je hirurg.

Slobodan Sloba Vasić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sloba je za nepunih šest meseci dobio 45 kilograma, a nova kilaža mnogo mu je narušila zdravlje.

"Prvo dobio tih 25 kilograma za mesec i po dana otkako sam ostavio cigarete i to je bio prvi udarac. Nakon toga sam dobijao kilograme od jela", istakao je on.

S obzirom na to da je Darko Lazić smanjio želudac i da je za godinu dana smršao preko 100 kilograa, Sloba ga je pozvao telefonom da čuje njegovo iskustvo. Prema Vasićem rečima, Lazić ga je ubedio da je operacija prava stvar i da ne treba da se plaši.

Darko Lazić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

"Jesam. Čuli smo se više puta. U principu mi je ispričao kroz šta je on prošao jer je ozbiljna operacija. U poslednje vreme pojačale su se priče oko smae operacije, pa uz to i negativne stvari. Ja sam inače pozitivan u životu, pa tako i u ovom slučaju. Verujem da će sve biti kako treba jer sam u pravim rukama", kazao je pevač i dodao da njegova supruga nije bila za to da se operiše nego da smrša prirodnim putem.

"Supruga u početku nije bila za to i nije prihvatila. Vremenom se privikla", rekao je Sloba.

Ceo razgovor sa Slobom Vasićem pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Darko Lazić i Barbara Bobak: Bez Vendi nećemo praviti svadbu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar