Sloba Vasić Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Folker koji se proslavio učešćem u Zvezdama Granda i ranije je šokirao javnost.

Slobodan Vasić priveden je na naplatnoj stanici kod Stare Pazove jer je automobilom marke „bmw“ vozio brzinom od čak 216 kilometara na sat, zbog čega je odveden kod sudije za prekršaje. Odlučeno je da pevač plati kaznu od 100.000 dinara, a dobio je 14 kaznenih poena i zaštitnu meru upravljanja motornim vozilom u trajanju od osam meseci.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač je i ranije imao problema sa zakonom, pa je 2019. godine optužen zbog fizičkog nasrtaja na svoju tadašnju devojku B.J., nakon što je Tužilaštvo u Novom Sadu podiglo optužnicu protiv njega.

Iako je presuda, koja je saopštena u januaru ove godine, još uvek nepravosnažna, odluka Osnovnog suda u Novom Sadu jeste da je pevač kriv i osuđen je na osam meseci uslovno, preneo je 24sedam u januaru ove godine.

„Nepravnosnažnom presudom Osnovnog suda u Novom Sadu posl.br. K 526/20 od 02.07.2021. godine okrivljeni S.V. oglašen je krivim zbog krivičnog dela nasilje u porodici i izrečena mu uslovna osuda sa prethodno utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od osam meseci i istovremeno određeno da se izrečena kazna neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od dve godine po pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo. Protiv presude su izjavljene žalbe, i predmet se nalazi u Višem sudu u Novom Sadu radi odlučivanja po žalbama“, piše u saopštenju koje je tada poslato.

Slobodan Sloba Vasić Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevač se oglasio ovim povodom, ne želeći da komentariše detalje.

„Za mene je to priča koja je završena i koju nisam nikada komentarisao, pa ne bih ni sada puno pričao o tome. Jedino što mogu da kažem je da sam dobio presudu – dve godine uslovne kazne, na koju su moji advokati uložili žalbu, jer se ne slažemo sa istom. Iskreno, ja sam potpuno iznad toga, živim povučen porodičan život, srećno sam oženjen, imam divno dete, nastupam i moja publika, kao i moji bliski ljudi, znaju ko sam i kakav sam. Gledam u nekom drugom pravcu. Sve što je u prošlosti tamo treba i da ostane. Ne osećam se kriv ni za šta i to je jedino što mogu da vam kažem“, izjavio je Sloba tada za medije.

BONUS VIDEO: Sloba Vasić, rođendan i krštenje deteta