Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA, EPA/SEBASTIEN NOGIER, CHRISTIAN MONTERROSA

Slavnu glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija nedavno su objavili da čekaju svoje sedmo dete, a potom su otkrili i pol bebe, pa će njihovu porodicu upotpuniti jedna devojčica.

Pored Boldvina, mnoge javne ličnosti rešile su da se pored karijere posvete i porodičnom životu, pa su svoju radost pronašli u kući punoj dece.

Hilarija i Alek Boldvin Foto: Jason Mendez / Getty images / Profimedia

Poznati glumački par, Anđelina Džoli i Bred Pit, bili su u vezi 11 godina, a iz ovog odnosa imaju šestoro dece. Anđelina i Bred imaju troje biološke dece, a troje dece su usvojili. Najstariji sin ima 20 godina, a najmlađi iz ove porodice su dvanaestogodišnji blizanci.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Fudbaler Dejvid Bekam i dizajnerka Viktorija imaju četvoro dece. Bekamovu porodicu čini jedna devojčica i četvorica braće. Fudbaler i dizajnerka važe za jedan od najskladnijih popularnih parova. Viktorija je u više navrata govorila o vaspitavanju dece, pa je poznato da je vrlo posvećena majka. Najmlađa članica porodice je desetogodišnja ćerka Hraper, koja polako ulazi u svet mode.

Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Glumica Meril Strip udala se za vajara Dona Gamera, sa kojim je u braku više od četiri decenije. Par ima četvoro dece, a Meril je više puta isticala da je za nju bilo najvažnije da osnuje porodicu. Kako je glumica govorila, oduvek je težila tome da pronađe čoveka sa kojim će osnovati „svetu zajednicu“, a ova želja joj se ostvarila, pa Meril sada na prvom mestu uživa u porodičnom životu.

Foto:EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Džulija Roberts i njen suprug Danijel Moder u braku su 17 godina, a iz ove duge ljubavi dobili su troje dece. Par se retko pojavljuje zajedno u javnosti, pa se trude da zadrže privatnost svog porodiučnog života.

Foto:EPA-EFE/IAN LANGSDON

Glumac Ben Aflek, pored uspešne karijere, poznat je i po brojnim vezama sa poznatim glumicama. Ben je 10 godina bio u braku sa koleginicom Dženifer Garner, a par ima troje dece, Vajolet, Serafinu i Semjuela. Iako više nisu u braku, nekadašnji partneri se trude da budu dobri roditelji svojoj dece, pa je Aflek više puta izjavljivao da se, kada je u pitanju njegov emotivni život, uvek obazire na to kako njegovi izbori utiču na njegovu decu.

Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Škotski glumac Evan Mek Gregor ima troje dece. Evan je sinove Jamjana i Anouka dobio u prvom braku sa Evom Mavrakis, od koje se razveo posle 22 godine zajedničkog života. Nakon razvoda, glumac je ušao u vezu sa mlađom koleginicom Meri Elizabet Vinsted, sa kojom je pre godinu dana dobio svoje treće dete, sina Laurija.

Glumac Mel Gibson važi za miljenika žena. I sam potiče iz velike porodice, pa je rođen kao šesto dete od jedanaestoro dece. Gibson iza sebe ima dva braka i čak devetoro dece. Sa prvom suprugom, Robin Denis Mur, glumac je dobio ćerku, a potom i šestoricu sinova. Par se razveo posle 26 godina braka. Posle razvoda, Gibson je ušao u vezu sa ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom, sa kojom je ubrzo dobio ćerku Luciju, a godinu dana nakon rođenja deteta, par se razišao. Od 2014. godine glumac je u vezi s Rosalind Ros, koja je pre tri godine rodila njihovo prvo, a njegovo deveto dete.

Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

Glumica Mira Sorvinu iz braka sa Kristoferom Bakusom ima četvoro dece, Mateu, Džonija, Holdena, a najmlađu devojčicu glumica je rodila u 45. godini.

Zvezda serije „Beverli Hils“, Tori Speling ima petoro dece sa suprugom Dinom Mekdermotom. Njihovu veliku porodicu čine ćerke Stela i Hejti i sinovi Fin, Lijam i Boa. Glumičin suprug iz prethodnog braka ima i sina Džeka. Tori je svojevremeno izjavila da je oduvek želela veliku porodicu, alli da je ipak bila iznenađena kada je saznala da će postati majka po peti put.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumica Mia Farou usvojila je četrnaestoro dece, a pored toga što su njen porodični život obeležile tragedije, jer je izgubila troje dece, Mia je u više navrata isticaala da joj je porodica bitnija od svega.

Legendarni komičar Edi Marfi ima desetoro dece. Najstarijeg sina Erika dobio je sa devojkom Polet Meknili 1989. Drugog sina Kristijana dobio je naredne godine sa drugom devojkom Tamarom Hud. A nakon ovih veza, u braku sa Nikol Mičel dobio je petoro dece, Biju, Majlsa, Šejna, Zolu i Belu. Edi se sa svojom suprugom razveo, pa je sa novom devojkom, nekadašnjom članicom grupe Spice Girls, popularnom Mel B, dobio ćerku 2007. godine. Po deveti i deseti put, komičar je postao otac sa verenicom Pejdž Bačer. Ćerka Izi rođena je 2016, a sin Maks pre četiri godine.

Foto: EPA-EFE/CHRISTIAN MONTERROSA

Kevin Kostner ima sedmoro dece iz dva braka i jedne veze. Sa prvom ženom Sindi Silvom, Kevin ima Džoa, Lili i Eni. Posle razvoda, 1996. godine, dobio je četvrto dete, Lijama sa tadašnjom devojkom Bridžit Runi. Osam godina kasnije ponovo se oženio Kristin Bomgartner i sa njom ima troje dece, Kajdena, Hejesa i Grejs.

BONUS VIDEO: Nebojša Savić: Zbog čega je 2021. svaki četvrti brak završio razvodom

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.