Slađana Milošević, Sladjana Milosevic
Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Proslavljena umetnica Slađana Milošević pre više od dve i po nedelje imala je hiruršku intervenciju zbog unutrašnjeg krvarenja usled kojeg je. U razgovoru za Nova.rs navodi da se još uvek nalazi u bolnici, te da je očekuje još operacija, ali i da trenutno pokušava da nadoknadi izgubljenu krv.

„Treba nadoknaditi izgubljenu krv, a to upros više transfuzija, nije lako. Nastavlja se terapija“, govori Milošević za Nova.rs.

Navodi i da je tačno mesto krvarenja široko.

PROČITAJTE JOŠ

„Terapija leči ceo organizam zbog gubitka krvi. Tačno mesto krvarenja je široko – abdominalna regija“, rekla je ona za naš portal.

„Lekari i medicinsko osoblje Hirurške klinike je veoma stručno, iskusno i angažovano. Ovde ste u sigurnim rukama. Uprkos svim okolnostima, mi imamo vrhunski i posvećen kadar. Ne znam prognozu. Nadam se poboljšanju. Pozdrav svima. Čuvajte zdravlje“, rekla je Milošević ranije za Nova.rs.

Prema Slađaninim rečima ranije, lekari su konstatovali da je dobila naglu pojavu unutrašnjeg krvarenja, ali da uzrok još uvek nije poznat.

„I dalje sam u bolnici. Lekari prate situaciju. Budući koraci zavise od reakcije na terapiju, koja se dnevno adaptira i prilagođava stanju organizma“, rekla je Milošević ranije za Nova.rs.

Testirana je i na koronavirus i rezultat je negativan.

Podsetimo, Slađana Milošević je imala unutrašnje krvarenje, te joj je ukazana hitna lekarska pomoć, nakon čega je zadržana u bolnici jer joj se stanje naglo pogoršalo.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (2)