Slađana Dragaš Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Numera, koja je za samo nekoliko dana osvojila oko 10 miliona pregleda, prvo je ponuđena Slađi, da bi na kraju ista završila kod Tijane Milentijević.

Ne važi džabe narodna poslovica: „Nije kome je namenjeno već kome je suđeno“. Pesma „Žena od sultana“ koju je nedavno izdala bivša finalistkinja „Zvezde Granda“ Tijana Milentijević za samo nekoliko dana pobrala je oko 10 miliona pregleda na Ju tjubu. Kako portal Nova.rs saznaje, numeru je trebalo da snimi Slađana Dragaš, poznatija kao Slađa Alegro, ali na kraju je ipak pripala njenoj mlažoj kolegnici.

Foto: Blagoje Blaško Kešelj

„Šaran Alegro prvo je pesmu ponudio Slađi, koja se nije pronašla u tekstu i rečima. Njen muzički pravac je ipak u nekom drugačijem fazonu, te su njene pesme mnogo emotivne, posebno kada je reč o baladama. Kasnije je ponuđena Tijani, koja je sve to odlično iznela. U spotu se fenomenalno snašla i sve je korektno odradila kao da se profesionalno bavi glumom. Ona je posle takmičenja „Zvezde Granda“ redovno nastupala, ali nije se preterano eksponirala. Bila je devojčurak kada je učestvovala, ali sada je stasala u pravu devojku. Sada je došlo njenih pet minuta, ubola je hit koji joj je otvorio mnoga vrata za dalje poslove“, otkriva naš izvor.

Pozvali smo Slađu i Tijanu za komentar, ali nisu odgovarale na naše pozive.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)