Skriveno značenje hitova: O kome stvarno pevaju zvezde u velikim hitovima

Showbiz 02. avg. 202109:25
Podeli:
Majli Sajrus, Ed Širan, Selena Gomez, Olivia Rodrigo, Zejn
Foto:EPA-EFE/NEIL HALLEPA-EFE/NINA PROMMER/EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES/EPA-EFE/ETIENNE LAURENT/:Jason Kempin / Getty images / Profimedia

Koliko puta ste slušajući tekstove popularnih svetskih hitova pomislili na njihovo skriveno značenje. Odnosno kome li su posvećeni? U nastavku teksta pogledajte kojim poznatim ličnostima su neki od popularnih hitova posvećeni.

Pročitajte još:

One Direction – Perfect: posvećena je Tejlor Svift

U trenutku kada jpopularni sastav objavio ovu pesmu, bilo je jasno da se peva o odnosu Harija i Tejlor Svift. U spotu za pesmu, kamera ga snima dok peva stihove „If you like cameras flashing everytime we go out and if you/re looking for someone to write your breakup songs about“.

Spot je sniman u Njujorku, u kome je nastala većina paparaco fotki na kojima su Tejlor i Hari uslikani.

Majli Sajrus – 7 Things: posvećena Niku Džonasu

Majli nikada nije demantovala, ali ni potvrdila da je ova pesma o njenom bivšem. Za slučaj da niste znali, njih dvoje su u emotivnoj vezi tačno dve godine.

Iz spota se moglo naslutiti da se radi o pesmi posvećenoj Niku: u njemu Majli nosi ogrlicu za upozorenje o dijabetesu, od koga i boluje njen bivši, tačnije od dijabetesa 1. A ako baš imate oštro oko i pauzirate video u pravom trenutku, videćete da Majli drži Nikovu fotografiju – iako se njegovo lice ne vidi.

Ed Širan – Don’t: posvećena Eli Goulding

Pesma koju je Ed napisao govori o devojci koja ga je zavlačila i na kraju – prevarila. Fanovi veruju da je posvećena Elli, sa kojom se držao za ruke na dodeli nagrada 2013. godine, samo da bi ona kasnije započela vezu sa Nialom Horanom.

Ipak, Širan je otkrio da je pesmu napisao u naletu besa i da nema ništa ni protiv koga.

Tejlor Svift – Dorothea: posvećena Seleni Gomez

Opšte je poznata stvar da je Tejlor Svift kraljica ostavljanja tajnih poruka u pesmama i spotovima, a njeni fanovi se utrkuju ne bi li pronašli skriveno značenje mnogih njenih pesama.

Mnogo je dokaza koji upućuju na to da je pesma „Dorothea“ sa albuma „Evermore“ posvećena upravo Seleni, pre svega što je njen omiljeni film iz detinjstva Čarobnjak iz Oza, u kome je Dorothea glavni lik.

Little Mix – Shoutout to my Ex: posvećena Zejnu

Pre nego što je Zejn upoznao Điđi, bio je veren za Peri Edvards, pevačicu iz ženskog sastava „Little Mix“. Upoznali su se tokom snimanja X Factora.

Jedan stih iz pesme kaže: Guess I should say thank you for the hate yous and the tattoos – Zejn je imao tetovažu sa Perinim imenom, koju je uklonio nakon raskida.

Sabrina Carpenter – Skin: posvećena Oliviji Rodrigo

Ne baš tako davno, veoma je bio popularan ljubavni trougao Sabrina – Olivija – Džošua, a kada su njihovi singlovi krenuli da izlaze jedan za drugim, jasno je bilo kome su posvećeni.

Sabrinina numera „Skin“ aludirala je na Oliviju, i bila je njen odgovor na pesmu „Driving licence“. Ipak, Sabrina je sve to demantovala, navodeći da je Olivia pesma fenomenalna.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar