Olga Skabejeva Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

U emisiji na ruskoj državnoj televiziji voditeljka je istakla da je Vladimir Putin trebalo da izvrši nuklearni napad na sahrani kraljice Elizabete.

Ruska voditeljka Olga Skabejeva je sugerisala da bi kraljičina sahrana bila idealno vreme da Vladimir Putin baci smrtonosne nuklearne rakete na Veliku Britaniju.

Putinovi potezi proteklih meseci, među kojima je glavni invazija na Ukrajinu, ostavili su ga bez poziva da prisustvuje sahrani kraljice Elizabere, iako je on uputio saučešće kralju Čarlsu kada se pojavila vest o smrti bivšeg monarha.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što su drugi svetski lideri, uključujući predsednike SAD i Francuske Džoa Bajdena i Emanuela Makrona, posetili Veliku Britaniju da prisustvuju sahrani kraljice, ruska TV voditeljka Olga Skabejeva sugerisala je da je Rusija tom prilikom mogla da potvrdi svoj autoritet bez Putinovog prisustva.

„Zašto bismo bombardovali Ukrajinu ili Nemačku kada je tu Britanija, koren zla?“, rekao je Guruljov.

„Trebalo je to da uradimo danas, kada su svi najbolji ljudi na sahrani, neka mi Bog oprosti“, prekinula ga je Skabejeva.

Podstaknut od strane voditelja, Guruljov je nastavio sa svojim pretnjama, pozivajući se: „Kada Britanija bude pretvorena u marsovsku pustinju, da li će braniti pustinju na Marsu prema svom petom članu? Neće ostati ništa. Kako to zovu? Nepokolebljivo ostrvo? Protresćemo to.“

Ruskog poslanika je čak podsetio jedan od njegovih ko-voditelja da Britanija poseduje sopstvene nuklearne bojeve glave, ali Guruljova nije odvratio u svom psovanju.

BONUS VIDEO: Kamjanka u ruševinama posle povlačenja ruskih snaga i ispovest žitelja

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)