Sin Marine Tucaković otkrio istinu o njenoj svesci sa dužnicima

Showbiz 14. okt. 202111:42 > 11:45
Podeli:
Marina Tucaković i Milan Radulović Laća Foto: Zoran Lončarević, Screenshot/instagram.comlaccanotlaca

Nakon smrti legendarnog tekstopisca Marine Tucaković, u medijima je osvanula vest da navodno postoji sveska sa spiskom dužnika, u kojoj je zapisivala njihova imena. Ovim povodom se sada oglasio i njen sin Milan Laća Radulović.

„Red je da se oglasim u sitne sate. Sve što ste ovih dana čitali po medijima, a u vezi s mojom majkom i sa mnom, nije istina. Kako nas inače ljudski nagon navodi, od smrti se branimo banalizacijom — sveskom dugova ili pak ikebanom. Estrada Vendetta no me interesa“, naveo je Laća na Tviteru, pa se nadovezao:

„Ja ću se boriti protiv zaborava, ono što na našim prostorima je kao kazna za sve one po ‘kojima se ništa neće zvati’. U prevodu – pamtite je po pesmama njenim“, napisao je Laća.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, kako su pisali domaći mediji, kada je saznala da ima rak i krenula u borbu za sopstveni život, Marina je navodno odustala od ideje da naplati sva dugovanja, pa je prestala da ganja pevače koji joj duguju novac za tekstove koje im je napisala.

Ona je navodno imala je svesku u kojoj je zapisivala sve, i ko je koju pesmu kupio, i ko je platio u ratama, i ko još nije platio.

Marina Tucaković preminula je 19. septembra posle duge i teške bolesti, a sahranjena je nekoliko dana kasnije pored sina Miloša, što je bila njena poslednja želja.

Bonus video

Poslednji intervju Marine Tucaković za Nova.rs

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar