Branimir Brstina Foto:Zoran Lončarević

Đuro polako gradi uspešnu glumačku karijeru.

Našeg legendarnog glumca Branimira Brstinu gledali smo u brojnim kultnim ostvarenjima domaće kinematografije, a o njegovom privatnom životu malo toga se zna.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, glumac nikada nije voleo da svoju intimu eksponira u javnosti, već je želeo da bude poznat isključivo po svom radu i ulogama.

Tako smo imali priliku da ga gledamo u ostvarenjima kao što su „Porodično blago“, „Otvorena vrata“, „Lajanje na zvezde“, „Šećerna vodica“, „Tito i ja“, „Nož“, „Zona Zamfirova“, „Ivkova slava“, „Pozorište u kući“, „Vratiće se rode“, „Jesen stiže, dunjo moja“, „Montevideo, Bog te video“, „Bela lađa“, „Šešir profesora Koste Vujića“, „Senke nad Balkanom“, „Junaci našeg doba“, „Aleksandar od Jugoslavije“, „Mama i tata se igraju rata“ i drugim.

Branimir Brstina Foto: Andja Brstina/Atelje 212

Sada je njegov sin Đuro krenuo očevim stopama, te gradi glumačku karijeru, a publika je najpre imala priliku da ga gleda u hit seriji „Žigosani u reketu“.

Tada su mnogi komentarisali da dosta liči na oca, a Đuro ima i sestru Anđu koja je takođe u svetu medija i komunikacija.

Na fotografiji je u roze košulji, a slikao se u društvu kolega iz serije „Žigosani u reketu“ – Ivom Ilinčić, Mionom Marković, Jovanom Jovanovićem i Minom Sovtić.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših glumaca starijih od 35