Severina u lajvu podržala novinarku Nova.rs Anu Lalić

Showbiz 04. apr. 202022:05 > 23:22
Podeli:
Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Severina Kojić, kao i prethodne dve subote, održala je i večeras svoj onlajn šou na kraju kog je uputila podršku novinarki portala Nova.rs Ani Lalić, nakon njenog privođenja krajem tekuće nedelje.

Kako je rekla, ne razume se u političke igre, ali smatra da hapšenje novinarke „nije kul“.

PROČITAJTE JOŠ

„Ja sam obična žena koja samo peva i slabo se kapiram u političke igre, ali u Srbiji je bilo hapšenje jedne novinarke, dragi frajeri, to nije kul i nije fora. Prenosila je istinu! Vreme je da pravna država progoni laži, na primer, kao kada lažu o meni i mojim kolegama – možda bi njih trebalo da hapse?“, izjavila je Severina i dodala:

„Draga Ana drži se, sistem je tu da se borimo protiv njega, a ti se ne brini. Nemoj se plašiti, ja kada sam bila na jednom putovanju pre par meseci, jedna predivna žena mi je rekla: „Nemoj se bojati čak iako ti hoće glavu odrubiti“, nemoj se bojati“, poručila je pevačica našoj novinarki.

U trećem izdanju „SeVeTeVe“, kako je pevačica prozvala svoj šou iz karantina, ugostila je mladog pevača Ljubomira Stankovića koji joj je bio gost i na koncertima. Pored toga, ona je ove večeri imala i bend, a na kraju svog muzičkog šoua, ona je imala i poruku podrške novinarki Ani Lalić  – ovaj Severinin gest pohvalili su i korisnici društvenih mreža na Tviteru.
Foto: Twitter

 

„Severina koja na kraju lajva pozdravlja i hrabri privedenu novinarku, a nakon toga imenuje svaki glavni grad u regionu i peva Italianu. Ta žena, apsolutno sve radi kako treba…“, jedan je od komentara.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.