Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Severina Kojić, koja je, nakon što je privođena zbog kršenja policijskog sata u Beogradu, otputovala u Zagreb, oglasila se na Instagramu i saopštila da večerašnjeg lajva, koji je do sada emitovala iz porodičnog doma supruga Igora Kojića, neće biti.

Foto: Printscreen Instagram/severina

 

„Izvanredno saopštenje – Drage curice, dragi dečaci, studenti i đaci, policajci…. Severinu je na putu od Beograda do Zagreba ozračila 5G mreža. Da! Stoga smo prisiljeni, umesto SeVeTeVe, večeras emitovati reprizu jedne emisije iz 2005. godine, budući da je to poslednje čega se Seve trenutno seća.

PROČITAJTE JOŠ

Na sreću, izrasle su joj ruke, jer kako kaže njena pesma: ‘…ruke služe mi da pijem, soba da se u njoj krijem, da se ni sa kim tu ne družim…’ P.S. ne brinite, kažu neuronaučnici da će sve biti okej već sledeće subote. 20:30 h Severina: Osveta crne udovice“, napisala je pevačica na Instagramu uz fotografiju na kojoj su joj izrasle ruke iz glave.

PROČITAJTE JOŠ

Inače, Sevrina je nekoliko subota za redom imala karantin šou iz doma Dragana Kojića Kebe, u kome je putem video poziva uključivala i goste uživo, a svekar joj je često pomagao u realizaciji programa. Nakon situacije koja se dogodila 15. aprila, kada je privedena u policijsku stanicu zbog kršenja zabrane kretanja i platila novčanu kaznu od 50.000 dinara, napustila je porodičnu kuću supruga Igora Kojića i vratila se u Zagreb.

Kako pišu hrvatski mediji, Severina nastavlja pravnu bitku za sina Aleksandra, koja joj je dodatno otežana zbog trenutne situacije s koronavirusom. Prema navodima, otac dečaka Milan Popović se s dečakom u utorak vratio u Zagreb.

„Srećna sam što se moj sin vratio u Hrvatsku, bez obzira na to što mi njegov otac nije omogućio da se sin vrati sa mnom i da vreme samoizolacije u Hrvatskoj provedem sa sinom“, rekla je pevačica za Jutarnji list.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.