Foto:J. M. S./ATAImages

Severina Vučković podelila je iznenađenje sa posebnom porukom koja je upućena njoj i njenom sinu.

Pevačica Severina Vučković nedeljama je u žiži interesovanja svih medija, zbog situacije u kojoj se nalazi, a tiče sestarateljstva nad njenim sinom Aleksandrom.

PROČITAJTE JOŠ:

Vrhovni sud ukinuo je presudu Županijskog suda u Splitu te sina Aleksandra, kojeg je pevačica dobila u vezi s bivšim partnerom Milanom Popovićem, ponovo poverio ocu. Nema ko nije komentarisao ovu situaciju, od njenih kolega do predsednika Hrvatske, a Severina ne skriva da joj nije lako.

Podrška pevačici stiže sa svih strana, a sad je pokazala kakvo ju je iznenađenje dočekalo u hotelu. Na Instagramu je pokazala da ju je u jednom hotelu u Opatiji dočekao šampanjac i torta s porukom.

Severina Foto: Instagram/severina

„Severina, Aleksandar, dobrodošli“, stoji na čokoladnoj torti, a uz to je dopisan hashtag koji pevačica uvijek ostavlja na društvenim mrežama, a koji poručuje: „Ljubav se ljubavlju vraća“.

Nije poznato da li je Aleksandar sa njom u hotelu ili je dodavanje njegovog imena samo izraz podrške. Severina nije otkrila, a nije podelila ni zajedničke fotografije, budući da joj je to sudski zabranjeno, piše Mondo.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Posle Parova sam imao infarkt, psihički sam puk’o, čačkalicama sam crtao obezglavljene anđele“: Nemanja Nikolić svedoči o jezivim posledicama učešća u rijalitiju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare