Severina izgubila još jedan sudski spor

Showbiz 21. maj. 202009:30 > 09:37
Podeli:
severina
Foto:Zoran Lončarević

Pevačica Severina Kojić izgubila je još jedan sudski spor koji vodi sa bivšim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem, oko borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, prenose mediji.

 

Naime, Severina se žalila na privremenu meru Opštinskog građanskog suda u Zagrebu iz jula 2019. prema kojoj ne sme da objavljivljuje fotografije maloletnog sina na društvenim mrežama, Instagramu i Facebooku.

Prema navodima, ona je morala da ukloni sve fotografije sa detetom, jer je Županijski sud u Dubrovniku u oktobru 2019. potvrdio prvostepenu privremenu meru, ali Severina je nastavila da objavljuje fotografije dečaka. Radi se o privremenoj meri koja je na snazi do okončanja parnice između bivših partnera“, navodi se.

PROČITAJTE JOŠ

Prema daljim navodima, ukoliko se ogluši o ovu odluku suda pevačica bi morala da plati oko 660 eura, a kazna će se povećavati, i to dvostruko, svaki sledeći put kada fotografija osvane na društvenim mrežama.

Severina je početkom marta došla u Beograd kako bi videla sina Aleksandra, koji je u Beogradu boravio sa ocem, a pošto je usledilo vanredno stanje, ostala je u porodičnoj kući svog supruga Igora Kojića.

Severina je jedne večeri prekršila policijski sat, pa je privedena u policijsku stanicu Novi Beograd, a nakon toga sprovedena kod sudije za prekršaje, gde je platila kaznu na licu mesta.

Nakon toga je otišla u Zagreb, a mediji spekulišu da joj je i brak sa Igorem Kojićem od tada u krizi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar