Šeron Stoun: Tri puta sam izbegla sigurnu smrt

Showbiz 12. avg. 202015:35
Podeli:
Šeron Stoun 2019. godine Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Šeron Stoun je možda najsrećnija glumica u Holivudu. Fatalna plavuša priznaje da je uspela da tri puta izbegne smrt pod različitim okolnostima: posle udara groma, asfiksije i nakon moždanog udara.

PROČITAJTE JOŠ

„Sa 14 godina prerezala sam vrat, tik do jugularne vene. Zatim me pogodila munja, i bila je vrlo jaka. Bila sam kod kuće, imali smo i svoj bunar. Punila sam peglu vodom i munja je pogodila bunar. Jedna ruka mi je i dalje bila pod vodom, a druga na pegli i odjednom – udario je grom, a voda je bila provodnik. Bila sam na ulici, ali me bacila u kuću preko kuhinje. Odletela sam kroz celu kuhinju i udarila u frižider. Srećom, kod kuće je bila moja majka, koja me je spasila“, ispričala je Šeron.

Takođe je 2001. godine glumica doživela strašan moždani udar, nakon čega je provela devet dana u bolnici.

„Osećala sam se kao da sam upucana u glavu“, priznala je glumica.

Zvezda „Sirovih strasti“ morala je da prođe kroz tešku sedmosatnu operaciju: 22 posebne spirale su joj ubačene u mozak. Srećom, ona je potpuno rehabilitovana, uprkos činjenici da su lekari davali samo 1 odsto šanse da preživi.

Šeron je prokomentarala da je imala veliku sreću što je živa.

„Ponekad pomislim: ‘Kako ću umreti sledeći put? Verovatno će se desiti nešto veoma dramatično i ludo'“, šali se glumica.

Srećom, sada ništa ne ugrožava njeno zdravlje. Nedavno je završila snimanje nove „Netflix-ove“ serije „Nurse Ratched“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar