Foto:Courtesy of FilmWise.com / Ferrari / Profimedia

Glumica Šeron Stoun je u svojim memoarima, "The Beauty of Living Twice", progovorila o neugodnostima koje je doživela u karijeri te priznala da joj je snimanje "Niskih strasti" posebno teško palo.

Pročitajte još:

Glumica tvrdi da je za potrebe snimanja kultne scene u filmu s prekrštanjem nogu, na prevaru skinula donji veš. Šeron koja je u trenutku snimanja filma imala 32 godine, rekla je da joj je obećano da njeni intimni delovi tela neće biti vidljivi u kadru.

Dodala je kako je shvatila da sporazum nije ispoštovan kad je videla konačnu verziju filma u sobi punoj agenata i advokata, od kojih većina nije imala nikakve veze s projektom.

„Tako sam prvi put videla svoju vaginu nakon što su mi rekli: ‘Neće se ništa videti, samo treba da skineš gaćice, jer bela boja reflektuje svetlost, pa znamo da imate gaćice’.  Da, bilo je mnogo shvatanja o ovoj temi, ali budući da sam ja ta s vaginom, mogu samo reći da su sva ostala shvatanja čisto sranje“, napisala je.

Nakon odgledanog filma, Stone kaže da je ošamarila redatelja Paula Verhovena, otišla do svog auta i nazvala advokata Martija Singera.

Singer ju je navodno obavestio da prema pravilama udruženja glumaca film ne može biti ovako snimljen, jer nije bilo legitimno snimati scenu na takav način.

„Obavestila sam Paula o mogućnostima koje mi je izložio Marti. Naravno, žestoko je poricao da uopđte imam izbora. Bila sam samo glumica, samo žena, kakav bih ja izbor mogla imati? Ali imala sam izbora. Razmišljala sam i razmišljala, i odlučila sam da dopustim da scena iz filma ode u etar. Zašto? Zato što je to bilo ispravno za ovaj film i za lik, a napokon i zbog toga što sam ipak to učinila“, zaključila je Stone.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)