Glumac Sergej Trifunović pojavio se večeras na proslavi povodom više od milion gledalaca filma "Toma" sa sve vučjakom.

Pročitajte još:

Dok je proslava uveliko trajala, Trifunović je u jednom momentu ušetao sa sve kućnim ljubimcem, kojeg je držao na povocu.

Trifunović je na događaj ušetao u šarenom džemperu i jakni, te je u jednoj ruci nosio kesu, a u drugoj povodac za psa.

Sve vreme je tražio nekog, te u prostoriju ulazio i izlazio više puta. I dok su svi prisutni gledali u njega, Sergej nije obraćao pažnju na goste. Pozdravio se sa nekoliko svojih kolega i nastavio da sa psom šeta kroz prostoriju.

Večeras je u čast povodom neverovatnog uspeha filma „Toma“ koji je pogledalo više od million gledalaca upriličena proslava u Jugoslovenskoj kinoteci. Crvenim tepihom prošetali su Dragan Bjelogrlić, Željko Joksimović, zvezde filma Milan Marić i Tamara Dragičević, Gordan Kičić, Aco Pejović, glumica Nataša Ninković u društvu supruga…

Sergej Trifunović sa psom Miletom Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Podsetimo, film „Toma“, koji kao koproducenti zajednički potpisuju Željko Joksimović i Dragan Bjelogrlić, postao je najgledaniji film novije domaće kinematografije, jer ga je za dva i po meseca prikazivanja pogledalo više od milion gledalaca.

Fenomen „Toma“ dodatno je bio ispraćen ogromnom popularnošću pesme „Ponoć“, koju je producent i kompozitor Željko Joksimović specijalno komponovao za film, a koja danas broji 15 miliona pregleda na jutjubu kanalu.

BONUS VIDEO: Premijera filma „Toma“ u Čikagu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.