Foto: Zoran Loncčrević

Pevač Sergej Ćetković progovorio je o roditeljstvu i otkrio kako je prevazišao mnoge dileme oko toga da ćerkice Lolu i Milu, koje imaju sve, nauči da budu skromne i cene druge, nematerijalne vrednosti.

 

„Iz mog iskustva, ako počnete na vreme otvoreno s njima da razgovarate i usmeravate ih ka onim vrednostima na kojima smo mi, roditelji, odrastali, a neke od njih su nepromenjive, onda se možete nadati dobrom rezultatu. Deci treba davati dobre primere, učiti ih da cene ono što imaju i da sve materijalno ne znači ništa u poređenju s nekim drugim stvarima u životu kao što su ljubav, prijateljstvo, vera, dobrota, humanost, porodica“, rekao je crnogorski pevač za Azra.ba i dodao:

PROČITAJTE JOŠ

„Nikada nisam dozvolio da moja porodica trpi zbog moje karijere, a tako će biti i nadalje. Odricanja je i te kako bilo, ali sam se potrudio da sve nadoknadim i verujem da sam u tome uspeo. Ipak, bez Kristinine podrške, pogotovo kad su Lola i Mila bile male, to ne bi bilo moguće. Danas su njih tri na gotovo svakom mom koncertu i to je velika privilegija“.

PROČITAJTE JOŠ

On se osvrnuo i na animirani film „Lola i Mila“ koji snima sa suprugom i ćerkicama.

„Veoma se ponosimo uspehom slikovnica i crtanog filma i mogu reći da ni mi, u početku, nismo očekivali toliko divnih reakcija. Krenuli smo polako i pažljivo, ali se to brzo razvilo u veliku priču, koju vole i deca i roditelji. Svakodnevno primamo mnogo poruka i snimaka na kojima mališani pevaju naše pesmice, čitaju knjižice, uče napamet replike iz nekih epizoda „Lole i Mile“. To nam daje podstrek da se još više posvetimo radu, pa će i u narednom periodu biti mnogo zanimljivih epizoda“, ispričao je Ćetković za Azra.ba.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.