Lenka Udovicki i Rade Serbedzija FEST otvaranje
Lenka Udovički i Rade Šerbedžija Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Filmska zvezda Rade Šerbedžija emotivnim videom koji je objavio na svom Fejsbuk nalogu čestitao je 55. rođendan supruzi, režiserki Lenki Udovički.

PROČITAJTE JOŠ:

„Večeras je rođendan mojoj ženi Lenki Udovički. Moja Milica nas najviše snima. Slatka moja, lepa, mlada suprugo… Kako da te nazovem? Sretan ti rođendan, 11.02.2022. godine“, rekao je Rade u snimku.

Osim emotivnih reči koje joj je uputio, Šerbedžija je odlučio da joj ovim povodom izrecituje prelepe stihove, koji su pokrenuli lavinu komentara.

Rade je ovim gestom ganuo mnoge, a zasigurno ponajviše ženu.

Inače njihova ljubav duga je više od tri decenije, a upoznali su se početkom devedesetih u Subotici gde su zajedno tada radili u sklopu jednog festivala.

„Upoznali smo se 1990. godine u Subotici. Došao je da radi „Kralja Edipa“ na tamošnjem festivalu. Tek sam završila akademiju i došla sam da radim manju predstavu. Radila sam s njegovim studentima s novosadske akademije. Jedan dan smo se sreli u holu teatra. Imala sam problema s nekim od njegovih studenata i htela sam s njime o tome da porazgovaram. On je imao 43, a ja 23 godine. Mom ocu i majci to je bio drugi brak, a otac je od majke bio stariji 18 godina. Nije mi bilo nimalo neobično da se kao mlada zaljubim u muškarca koji je 20 godina stariji od mene. Oduvek su mi se sviđali muškarci koji su stariji od mene, koji imaju više životnog iskustva. Sve je išlo vrlo brzo iako nisam očekivala da će se razviti u ljubavnu vezu. Radu nisam poznavala, ali znate kako je to u pozorišnim krugovima – kruže tračevi i svakakve priče. Fascinantno je šta su sve ljudi sposobni izmisliti iz zavisti“, ispričala je za Jutarnji list Lenka.

BONUS VIDEO: Rade Šerbedžija: Pozorište cvjeta, a život se gasi BDP

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare