Senidah: Moj prvi nastup je bio katastrofa

Podeli:
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Ekscentrična Senidah, koja se za kratko vreme našla u vrhu popularnosti u čitavom regionu gotovo nikad ne daje intervjue. Sada je napravila izuzetak, te je u intervjuu za jedan bosanski medij otkrila čime se bavila pre nego što je shvatila da je muzika njen poziv, ali i da je njen prvi nastup bio "najgori ikada".

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

„Od detinjstva sam osećala muziku na poseban način i maštala o tome. Unutrašnji osećaj mi je govorio da je to-to. Kao mlađa sam radila i administrativne poslove u jednoj kancelariji, pa i u banci. Da sam videla sebe u tome – nisam. Tako da, hvala Bogu što me je pravi osećaj vodio prema muzici“, ispričala je Senidah, koja se prisetila i svog prvog nastupa, za koji kaže da je bio „najgori ikada“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Senidah (@senida_h)

PROČITAJTE JOŠ

„Jedan od najgorih nastupa ikada! (smeh) To je bilo na jednom festivalu u Sloveniji, akustičan nastup. Tad još nisam imala svoj bend, već sam nastupala sa dvojicom gitarista. U početku je sve bilo OK dok u publiku u prvi red nije došla jedna starija devojka, koja je počela histerično da viče, vrišti i skače. Valjda je želela da privuče pažnju. Onda je došlo obezbeđenje i odvelo je, ali je ona bila uporna i ponovo se vratila i bila još glasnija. Nije bila pri sebi, tako da nisam mogla da zamerim, ali svakako nije bilo prijatno. Kad bi mi se to desilo sada, skroz bih drugačije odreagovala“, ispričala je pevačica u intervjuu za Express tabloid.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar