Šemsa Suljaković: U bolnici su sa razglasa puštali moje pesme

Showbiz 17. maj. 202009:35 > 09:42
Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/GOLD MUSIC TV

Pevačica Šemsa Suljaković pre nekoliko godina doživela je infarkt u Australiji gde imala koncert, a sada je ispričala kakav tretman je imala tamo i kako su se medicinari ophodili prema njoj.

„Infarkt sam dobila u Australiji. Dalekoj, predalekoj od moje porodice. Bog dragi je dao da se tu slučajno zadesio najbolji kardiolog „Gold Coast“ klinike. Snimio je ceo zahvat premoštavanja sa stentom i dao mi snimak na CD-u, da imam. Priuštili su mi apartman s prekrasnim pogledom, puštali na razglas moje pesme, rekavši da je u njihovoj klinici operisana bosanska muzička zvezda. Eto, samo dragi Bog može sve to tako posložiti“, rekla je pevačica u intervjuu za Express.

Šemsa je istakla da nikada sebe nije gledala kao veliku zvezdu, već je oduvek bila opuštena i srećna u svojoj koži.

„Razlog je što nemam usađenu potrebu za ogromnom popularnosti. Uvek sam bila, a i sada sam, opuštena i srećna u svojoj koži. Mislim da je moja najispravnija odluka da sada radim koliko hoću, a ne onoliko koliko mi se nudi. Na nastup odem iz sopstvenog zadovoljstva. To pakovanje, hotel, druženje sa publikom, potom šetnja, kupovina… To mi je drago da radim“, kaže ona.

Takođe, prokomentarisala je i svoje mlade koleginice, govoreći da pojedine ipak malo preteruju u oskudnom oblačenju, što nije bio toliko slučaj u njeno vreme.

„I na početku i tokom moje karijere bilo je pevačica koje su isticale dekoltee, šliceve i slično, a danas je to već obnažavanje. Takvih sam mnogo ispratila. Lično nemam ništa protiv trendova, jer vremena se mejenjaju. Ali, priznaćete, ruku na srce, mnogo njih preteruje. Možda ovo ima loš ton, ali čini mi se da je to jedini način da neke pjevačice ostvare svoj cilj, mada daj Bože da im to uspe u ovom turbulentnom i teškom vremenu za sve, pa i za estradu“, smatra Suljakovićeva.

-I na početku i tokom moje karijere bilo je pjevačica koje su isticale dekoltee, šliceve i slično, a danas je to već obnaživanje. Takvih sam mnogo ispratila. Lično nemam ništa protiv trendova, jer vremena se mijenjaju. Ali, priznat ćete, ruku na srce, mnogo njih pretjeruje. Možda ovo ima loš prizvuk, ali čini mi se da je to jedini način da neke pjevačice ostvare svoj cilj, mada daj Bože da im to uspije u ovom turbulentnom i teškom vremenu za sve, pa i za estradu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

PROČITAJTE JOŠ

 

Komentari

Vaš komentar