Selma Hajek o borbi sa koronom: Radije bih umrla kod kuće

Showbiz 20. maj. 202109:57
Podeli:
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Popularna holivudska glumica Salma Hajek otkrila je da je umalo umrla od koronavirusa i da su je "lekari molili da ode u bolnicu jer je mnogo loše".

PROČITAJTE JOŠ

Takođe je iznela u javnost priču o maltretiranjima koja je doživela od producenta Harvija Vajnstina, što je napisala u eseju za „Njujork Tajms“.

Glumica je ispričala da je u prvim danima pandemije kovida 19 imala fatalan oblik ove bolesti i da je sedam nedelja provela u izolaciji na kiseoniku u svom domu.

„Lekar me je molio da odem u bolnicu jer je stanje bilo tako loše“, rekla je glumica i dodala:

„Ne hvala, radije bih da umrem kod kuće“, kazala je Selma.

Posledice preležane bolesti su povremeni umor i pad energije, što je naročito osetila na snimanju filma Kuća Gučijevih, u kome glumi pored Lejdi Gage i Adama Drajvera.

Takođe je u svom prvom eseju za Njujork Tajms pisala o maltretiranju producenta Harvija Vajnstina, koji je od nje navodno tražio seksualne usluge, a navela je i da je „fizički izvukao“ sa proslave i ugrozio joj život.

„Bilo je tako teško jer sam odlučila da ne budem žrtva iako sam bila žrtva. Morala sam da se uverim da sam borac i pre svega, preživim. Kada se sve ovo dogodilo sa pričom o Harviju, nisam znala da se to dogodilo mnogim drugim ženama. Mesecima sam bila u depresiji. Zaista mi je trebalo puno da shvatim da sam istinski preživela i da sam pravi borac“, istakla je glumica Salma Hajek.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar