Seksi mame srpske scene: Nikolija, Mia, Nina i Sofija zavode u bikiniju

Podeli:
Foto:Promo/E-Stock/Časlav Vukojičić/E-Stock/Aleksandar Nalbantjan/Dragan Mujan/Nova.rs

Mnoge poznate dame iz javnog života uspele su da za kratko vreme nakon porođaja vrate staru formu, na kojoj im većina žena zavidi. Iako na prvi pogled njihov izgled deluje nestavrno i bez filtera, ove poznate mame su dokaz da je sve moguće kada se spoje ravnomerna ishrana i vežbanje.

PROČITAJTE JOŠ


Sofija Milošević je mama izvajanog tela, koja se ostvarila prvi put u toj ulozi 8. septembra 2020.

Ima sina Alekseja sa svojim partnerom, fudbalerom Lukom Jovićem, i nakon porođaja je vrlo brzo vratila svoju staru figuru.

Već nekoliko dana od povratka iz porodilišta, Sofija je mogla da se pohvali vitkom linijom.

Mnogi su bili oduševljeni njenim fantastičnim izgledom, za koji je najverovatnije zaslužna zdrava ishrana, jer njena profesija zahteva vitku liniju.

Pevačica Nikolija Jovanović se nedavno porodila, a može se pohvaliti telom za desetku.

Nikolija je 17. jula ove godine donela na svet drugu ćerku, koju je dobila sa svojim partnerom Reljom Popovićem, a Rea dobila mlađu sestru.

Nakon malo manje od mesec dana od porođaja, Nikolija je na društvenim mrežama počela da objavljuje fotografije u kupaćem, na kojima je u prvom planu videlo njeno zategnuto telo bez celulita, strija ili nekih od naznaka da se nedavno porodila.

Pratioci su pohvalili njen izgled i komplimentima joj stavili do znanja da izgleda savršeno.

Nina Janković, iako se nedavno porodila uspela je da vrati devojčaku liniju, dok fotografije sa plaže to i dokazuju.

Glumica je pozirala u jednodelnom kupaćem kostimu, ogrnuta crnom, morskom haljinicom, ali se jasno videla vitka linija i sjajna figura koju je veoma brzo uspela da povrati.

Nina trenutno uživa u morskim čarima na Hrvatskom primorju sa porodicom, odakle svoje pratioce obaveštava putem fotografija kako se provodi na odmoru sa porodicom.

Mia Borisavljević jeste još jedna u nizu savršeno zgodnih poznatih mama koja se nedavno porodila drugi put carskim rezom, a sudeći po njenim slikama sa Instagrama, veoma brzo je usavršila liniju.

Pevačica je i ovog puta dobila ćerku sa svojim partnerom Bojanom Grujićem i njihova ćerkica Ema sada je dobila sestru Teu.

Mia je jednom prilikom istakla na svom profilu da ima 5 kilograma viška, kao i da ubrzo se vraća treninzima.

Međutim, izgleda veoma vitko na fotografijama, te se može zaključiti da joj i taj „višak“ lepo stoji.

Ovoj listi se mogu još pridružiti i Nikolina Kovač i Ana Sević, koje su se pre samo nekoliko meseci porodile.

Iako mnoge mame, odnosno trudnice nakon porođaja imaju problema sa povratkom vitke linije na pređašnji izgled, ove dame su primer da je sve moguće. Zdrava ishrana, redovni trening i briga o sebi jeste ono što ove umetnice slede kao primer zdravog života.

Bonus video: 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar