Seks simboli, a loši u krevetu: Na listi je i Ben Aflek

Podeli:
Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

Mnoge holivudske zvezde odišu harizmom i erotičnošću kada se nađu pod svetlima reflektora i crvenog tepiha. Međutim, ako pitate njihove bivše, za neke od njih reći će vam da su egocentrični, samoživi i loši ljubavnici.

Kolin Farel

Bivša devojka Kolina Farela jednom prilikom je rekla za medije da, iako važi za velikog zavodnika, glumac zapravo nije dobar u krevetu.

– Imala sam bezbroj lažnih orgazama samo da bi Kolin zadržao svoje dostojanstvo. O njemu se priča da je bog seksa i da je spavao sa bezbroj žena, ali ako mene neko pita, ja bih rekla da mu je to bio prvi put. Jednom je sve bilo gotovo za 10 sekundi jer je on želeo što pre da ode na spavanje.

50 Cent

Jedna egzotična igračica ispričala je da 50 Cent, iako deluje kao mačo, zapravo uopšte nije zanimljiv i da je slabo obdaren.

PROČITAJTE JOŠ

– Pitala sam se šta da radim uopšte s njegovih 15 centimetara. Na skali od 1 do 10 bih mu dala 3. Verovatno je zaslužio i manje, ali mu dajem plus jer je bio pun poštovanja.
Kako je rekla, više se trudio da je zavede rečima, što ju je podsetilo na tinejdžera koji se zaljubljuje i poklanja komplimente, jer zapravo ne zna šta radi.

Eminem

Nije tajna da slavni reper i njegova bivša supruga nisu u dobrim odnosima. Štaviše, Eminem ju je često kritikovao u svojim pesmama. Ipak, ni ona mu nije ostala dužna. Prvo je izjavila da nije obdaren, ali to nije bilo sve:

Eminem
Eminem Foto:EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

– Ako seks s Maršalom, pobrinite se da uz sebe imate malu plavu pilulu, jer u suprotnom njegova sprava ne radi.
Slična priča se navodno ponovila i u vezi s Marajom Keri. Pre samog odnosa, on bi ejakulirao, ispričala je jednom prilikom pevačicina drugarica.

Čarli Šin

Čarlijeva bivša žena, Deniz Ričards, pomenula u jednom intervjuu glumca kao osobu koja više vodi računa o ličnom zadovoljstvu nego o obostranom uživanju.
Njoj se takođe nije svidelo to što Čarli insistira da gledaju filmove za odrasle tokom vođenja ljubavi.

Enrike Iglesijas

I ovog latino zavodnika „bije glas“ da je loš ljubavnik. Kako je jednom rekao, stvar koju bi na sebi promenio jeste njegov penis, jer je premali, na šta se njegova supruga Ana Kurnjikova nadovezala da ni to ne bi ništa promenilo.

Drejk

Ovaj reper je s vremenom izgradio imidž zavodnika, čemu svedoči niz žena s kojima je bio. Međutim, jedna od bivših, manekenka Sin Santana, nije bila puna pohvala. Naime, mediji su preneli njenu izjavu da je reper potpuno neimpresivan u krevetu i apsolutno sebičan. I nije jedina. Gomila bivših striptizeta i obožavateljki s kojima je spavao, govorile su da ima mali penis. S druge strane, mnoge žene su govorile da je seks s njim bio najbolji koji su imale.

Bredli Kuper

Proglašen je jednim od najprivlačnijih muškaraca na svetu, ali priče koje kolaju o njemu nisu u skladu s tom titulom. Naime, Dženifer Lorens je izjavila da Kuper previše balavi tokom ljubljenja, a ni bivše nisu bile prepune komplimenata. Tvrde da je dosadan u krevetu i da ima čudnu naviku da koristi francuski naglasak što, tvrde one, ubija raspoloženje. Jedna bivša ga je čak uporedila s likom iz crtanog filma „Pepe Le Tvor“, jer ju je njegovo blebetanje na francuskom podsetilo na poznatog animiranog lika.

Ben Aflek

Kada ju je pre nekoliko godina voditelj Endi Koen pitao ko je bolji – glumci, pevači ili plesači, Dženifer Lopez je automatski odgovorila:

– Moram reći, uprkos svom ograničenom iskustvu, da su bolji oni koji imaju veze s muzikom. Dakle, pevači i plesači.

Ipak, slavna Džej Lo se vratila glumcu, pa možda i nije tako loš u krevetu kao što se moglo zaključiti iz njene izjave.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar