Sećanje Dunje Ilić: Živela sam s ocem u bedi, a bilo je lepo

Podeli:
Foto: Instagram/dunya_mithra_ilic

Nekadašnja pevačica Dunja Ilić objavila je fotografiju pokojnog oca Jovana Ilića, a uz nju je napisala poruku u kojoj se prisetila navodno najlepšeg perioda u svom životu, iako su ona i njen tata u to vreme živeli dosta neuslovno.

„Ovo je jedan od najlepših perioda u mom životu. Ironično. Kuća je bila puna buđi, voda zamrznuta po sedam dana, peć nije dobro grejala. Noćima smo čitava dva meseca ćale i ja sedeli sa po flašom crnog vina i gomilom hrane koju sam spremala.

PROČITAJTE JOŠ

Pričali smo do zore kakav će biti moj život u Napulju, kako da skupimo novac. Ništa nije ispalo kako smo pričali, ali možda jednog dana ispadne. Onda su se pojavili miševi. Kupili smo umesto mačke psa Leposavu i šetali po snegu sa njom koliko god je ćale mogao, a da se ne umori. Poštujte i ove sad trenutke. Možda ćete ih se jednog dana sećati sa nostalgijom. Uspomene.“

Podsećanja radi, Dunja je sa ocem imala veoma turbulentan odnos. Jovan Ilić presudio je sebi 21. septembra, popivši šaku lekova u iznajmljenom stanu na beogradskoj opštini Zvezdara, dok je dva dana pre toga njegova ćerka u Italiji pokušala da se ubije. Iako je bila puštena na kućno lečenje, pretpostavlja se da nije dobila dozvolu lekara da dođe ocu na sahranu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar