Saša Popović ispunio obećanje: Plaća operaciju zvezdi Granda

Showbiz 17. jan. 202221:57
Podeli:
Saša Popović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Zvezda Granda“, Krstinja Todorović, koja je zahvaljujući operaciji želuca smršala čak 85 kilograma, otkriva za „Novu“ da je uskoro očekuje još jedna operacija koju će finansirati Saša Popović.

Pročitajte još:

Naime, mlada Crnogorka je došla na takmičenje kao izuzetno gojazna devojka, ali je tada počela i njena fizička transformacija. Zahvaljujući pomoći nutricionista, ali i operaciji želuca, smršala je neverovatnih 85 kilograma. Međutim, uskoro mora da se podvrgne još jednom hiruškom zahvatu – operaciji zatezanja kože.

Reč je o intervenciji koja uopšte nije laka. Obično se, zapravo, radi u dva dela, pa hirurzi prvo uklanjanju kožu sa stomaka i, generalno, srednjeg dela tela, a u drugom se pacijent oslobađa viška kože na rukama i nogama. Ako je potrebno, u trećoj fazi se rade lice i vrat.

Iako operacija zahtevna, Krstinja ističe da se nada pozitivnom ishodu te da će ovom operacijom svoj izgled napokon dovesti do perfekcije - što je naravno i bio cilj.

- Iskreno da, ali volja je zaista jača od svega i uz Božju pomoć nadam se pozitivnom ishodu.

Saša Popović će ispuniti obećanje koje je dao Krstinji i on će finansirati ovu operaciju.

Krstinja Todorović Foto:Grand tv

- Da, Saša će ispuniti obećanje i jako sam mu zahvalna na tome. Predivan gest i mogu reći da sam jako srećna. Za razliku od kolega, Krstinja je jedina prošlogodišnja Zvezda Granda koja publici još nije predstavila svoju prvu numeru. Kako nam je otkrila sve je spremno, a pesmu će javnosti predstaviti nakon oporavka od operacije.

- Da, pesma postoji i jedva čekam da sve to i prezentujem publici. Verujem da će se ovo čekanje isplatiti i radujem se svemu što dolazi.

Krstinja ističe da joj je drago što je svojim primerom podstakla i mnoge druge žene koje su odlučne u nameri da se izbore sa gojaznošću.

Krstinja Todorović
Krstinja Todorović Foto: Instagram/krstinja_official

- Svakodnevno mi se javljaju, drago mi je što je tako jer razumem kada zaista neko ima problem. Gojaznost je vrsta bolesti i jako je teško savladati sebe i krenuti u borbu protiv iste.

Skidanje prekomernih kilograma nije uticalo samo na njen vizeulni izgled, već i na njeno zdravlje.

- Uticalo je svakako, jako je lepo kada možeš da obučeš nešto što ti se sviđa, a da za to isto ima broj. Sve je mnogo lakše, noge me više ne bole tokom nastupa i sada mi sve lako pada – kaže ova ambiciozna devojka.

BONUS VIDEO: Stoja: Bolja sam riba od Kris Džener

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar