Saša Joksimović o odnosu sa bratom: Ne družimo se porodično

Showbiz 16. jun. 202114:52 > 14:53
Podeli:
Foto: Arhiva, E-Stock/Časlav Vukojičić

Glumac Saša Joksimović u zajedničkom intervjuu koji je sa suprugom Nevenom dao za magazin "Story", govorio je o odnosu s bratom Željkom Joksimovićem, porodici i prinovi koju priželjkuje. On je između ostalog i odgovorio na pitanje da li mu smeta kada ga u javnosti percipiraju kao brata Željka Joksimovića.

PROČITAJTE JOŠ

„Ne etiketiraju oni mene, već sebe. To znači da ne znaju svoj posao da rade kako treba. Novinare samo jednom upozorim, nakon toga prekidam saradnju. Toliko sam toga postigao u svom poslu da mi ‘prikolice’ i epiteti uopše nisu potrebni. Ko to ne zna, neka odmah prestane da se bavi svojim poslom“, oštro je odgovorio Joksimović u intervjuu za magazin „Story“.

Na pitanje da li je njegova porodica bliska sa Željkovom i da li praktikuju porodična druženja, glumac odgovara:

„Ne mogu da ne budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično“, rekao je Saša, a potom se nadovezala i njegova supruga Nevena, sa kojom ima sina Iliju.

„Šta znači porodica? Da bi neko bio član vaše porodice, mora to da zasluži. Nas troje smo porodica. Neke prijatelje smatram svojom porodicom, a i moji su toliko mnogobrojni i složni, tako da je meni ta ljubav dovoljna“, rekla je ona.

Nevena i Saša su se prošle godine suočili sa gubitkom bebe, ali ne gube nadu da će proširiti porodicu.

„Lekari mi još ne dozvoljavaju da ostanem u drugom stanju. To sam prihvatila sasvim normalno. Biće baš onako kako treba da bude. Presrećna sam što imamo dete kakav je Ilija, uživamo u tome, jer danas je zaista teško vaspitati dete onako kako smo mi uspeli“, rekla je Nevena Joksimović.

„Priželjkujemo prinovu, radovaćemo se kada se to desi, ali se ne opterećujemo, već uživamo u svakom danu“, istakao je glumac u pomenutom intervjuu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar