Saradnica Amber Herd na sudu otkrila detalj o „Akvamenu“ koji nije smela

Showbiz 25. maj. 202222:55
Podeli:
Amber Herd Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ / POOL

Ona je svedočila u korist glumice.

Konsultantkinja za industriju zabave Ketrin Arnold svedočila je na suđenju glumca Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona je govorila u korist Herdove i rekla kako su „klevetničke izjave“ Depovog advokata Adama Voldmana nanele štetu Amberinoj karijeri, te da su studiji i brendovi postali zabrinuti zbog rada s njom usled reakcije društvenih medija.

Ipak, dok je govorila o činjenici da je uloga Amber Herd u filmu "Akvamen 2" znatno smanjena, ona je otkrila i deo filma koji, verovatno, nije smela.

"Bio je to trenutak kada ne samo da je bila dobra glumica, već je postala svetski poznata jer je bila u najuspešnijem filmu... svakako za DC Comics", rekla je Arnold.

"Dobila sam scenario, a zatim sam dobila nove verzije scenarija iz kojih su izbačene scene s mojim likom. U osnovi su oduzeli većinu moje uloge. Samo su je uklonili", rekla je ranije i sama Amber.

"Verujem da je u prvom činu filma povređena ili je to imalo veze s bebom", rekla je Arnold. Ona je dodala i da će lik mere "završi u bolnici rano u novom filmu 'Aquaman 2' i da ga nema do kraja".

"Tako je njena uloga radikalno smanjena u odnosu na ono što je bilo u scenariju i za šta je trenirala dok se pripremala za film", dodala je glumičina saradnica.

BONUS VIDEO: Sajsi MC intervju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar