Sara Jovanovic Sara Jo
Sara Jovanović Sara Jo Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

"Gledam nekako da ne budem negativna i u ovom trenutku kada smo krenuli korak napred, ne želim da me remeti. Nadam se da će sve biti sjajno i mi planiramo projekat da izbacimo na jesen. Da su teška vremena, jesu, ali ne predajemo se. Moramo da ispunimo vreme na što bolji način", rekla je Sara Jovanović, koja priprema svoj prvi album.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Sara Jovanović sa svojim timom vredno radi na pripremanju novog albuma. Naime, novi projekat planiran je da se objavi na jesen, te Sara ne gubi nadu da će uspeti do kraja da izgura celu priču. Ukoliko ponovo dođe do pooštrenja mera predostrožnosti usled koronavirusa na jesen, kako se i spekuliše, pevačica je rešila da ostane pozitivna i da je ništa ne poljulja u radu.

U razgovoru za Nova.rs Jovanovićeva je ispričala svoje planove, ali i kako se bori sa poteškoćama.

Konačno se sve vraća u normalu. Šta ti je prvo palo na pamet da ćeš uraditi kada popuste mere?

– Svašta. Bili smo vredni, radimo na novim pesmama, zapravo na albumu. Mislim da je vreme za neku posebnu vrstu sazrevanja. Zamislila sam 10 novih numera jer mi je to omiljeni broj i nadam se da ću uspeti u tome.

U pregovorima si za saradnju sa hrvatskom pevačicom Frankom Batelić, suprugom slavnog fudbalera Vedrana Ćorluke?

Franka Batelic i Sara Jovanovic Sara Jo
Franka Batelić i Sara Jovanović Sara Jo Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

– Franka, pretalentovana i predivna. Pratim je godinama i zaista cenim. Namestilo se da se sretnemo i pre nekoliko dana smo imale zajednički nastup, to jest ja sam gostovala na njenom koncertu. Tu nije kraj.

Hoće li Marko Mandić učestvovati u stvaranju tvog albuma?

– Mora biti tu na ovaj ili onaj način. S obzirom na to da sam započela muzičku priču s njim, volela bih da bude tu.

Reklo bi se da je on prilično lenj.

– Nije lenj. Svašta je on radio, ali prosto čeka neki pravi trenutak.

Dosta tvojih kolega snima singlove jer kažu da su albumu jako skupi. Zbog čega si se ti odlučila za tako velik zalogaj, posebno sad kad tvoja branša nije imala nastupe?

– Puno košta (smeh). Da, ali nekako mislim da kada nam se desi album između singlova dešavaju se velike pauze i mene su remetile. Nisam uspevala da stavim fokus na najbitnije stvari. Želela sam da se upustim u taj proces. Mada, čini mi se da već godinama ne važi to da se rade samo singlovi. Izvođači, pogotovo mlađe generacije se sve više upuštaju u rad na albumu. Tačno se oseća, čak i na striming servisima, koliko su ljudi željni da slušaju muziku, a ne da puštaju samo jednu pesmicu na Jutjubu.

Dunja Jovanic i Sara Jovanovic Sara Jo
Dunja Jovanić i Sara Jovanović Sara Jo Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Da li te plaši da od sepembra može opet da se desi novi talas virusa i da će ti to onemogućiti rad?

– Jeste teška situacija i pesme zažive tek nakon određenog vremena zahvaljujući nastupima i događajima. Gledam nekako da ne budem negativna i u ovom trenutku kada smo krenuli korak napred, ne želim da me remeti. Nadam se da će sve biti sjajno i mi planiramo projekat da izbacimo na jesen. Da su teška vremena, jesu, ali ne predajemo se. Moramo da ispunimo vreme na što bolji način.

Šta si radila tokom polukarantina?

– Imala sam vremena za ples i časove pevanja, za rad na stvarima na kojima nisam imala vremena. Kada se čuje na našim prostorima da neko ide na časove pevanja, odmah se doživljava kao da ta osoba ne zna da peva.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Svi komentari (0)