Sara Jo o očevoj reakciji na njen provokativni spot: “Bio me je blam“

Showbiz 07. maj. 202221:41
Podeli:
Sara Jo spot za pesmu Divlja
Sara Jo spot za pesmu Divlja Foto:Screenshot/Youtube/Sara Jo

Sara često ističe da joj od samog početka karijere do danas članovi porodice pružaju najveću podršku.

Sve ideje, novitete i planove uvek prvo podeli sa roditeljima, a tata je taj koji najčešće gugla stvari o njoj, ali je često i iskritikuje.

PROČITAJTE JOŠ

Tako je za vreme montaže njenog poslednjeg spota za pesmu “Divlja“, u kojem je pevačica prilično provokativna, sa sobom povela mamu i tatu, a zatim ih ostavila same u sobi jer joj je bilo neprijatno.

"Tražila sam neki izgovor kao idem nešto tamo da vidim. Čula sam tatu kako kaže mami: 'Vesna, šta je ovo? Je l' ovo možda malo previše?'. Ona mu je odgovorila da mora da razume, a ja stojim iza zida slušam ih i sa jedne strane mi je presmešno, sa druge se topim, sa treće me je blam", ispričala je Sara, prenosi Grand Online.

Posle minuta čekanja, pevačica je skupila hrabrost ušetala u sobu gde se spot montirao i pitala tata u čemu je problem sa spotom.

"Kažem ja njemu: 'Je l' misliš da je Madona na početku vodila ovakve razgovore?' E onda me je razumeo. Ali siguran je u mene, zna da ja poznajem svoje granice, stavove i principe. Koliko god nešto bilo izazovno vrlo dobro se zna poenta zašto se to radi i da je to uvek sa ukusom", objasnila je pevačica.

BONUS VIDEO: Sara Jo pred nastup u polufinalu pesme Evrovizije

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar