Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Sara Jo nastupila je na zatvaranju ovogodišnjeg World Pride-a u Kopenhagenu. Ovo je bio prvi put da neko iz Srbije nastupa na ovako značajnoj manifestaciji, što je uvod u Euro Pride 2022, koji će se održati u Beogradu u septembru 2022. godine.

Publika je odlično reagovala na Sarin energičan nastup, kojim je pokazala da je jedan od najboljih mladih izvođača kod nas. Tokom nastupa, pored svojih pesama, Sara je izvela neke od najvećih svetskih r’n’b i pop hitova, a tokom izvođenja pesme „Toxic“, Britni Spirs, na ekranima je bila ispisana poruka #FreeBritney. Na kraju nastupa pozvala je publiku da posete Srbiju.

– Počastovana sam i srećna što sam imala priliku da budem prvi izvođač sa ovih prostora koji je nastupao na ovako velikoj i značajnoj manifestaciji – izjavila je Sara za Novu neposredno nakon nastupa.

PROČITAJTE JOŠ

Njen nastup pratilo je oduševljenje domaćih fanova, ali i drugih izvođača iz regiona, pa su se u komentarima ispod njene objave na Instagramu mogli videti komentari Albine, Ide Prester, Dunje Jovanić…

World Pride održan je u Kopenhagenu od 12. do 22. avgusta pod sloganom “You are included” i centralni događaji bili su koncerti na kojima su nastupile velike svetske zvezde. Euro Pride 2022 održaće se od 12. do 17. septembra 2022. u Beogradu, koji će te godine biti prestonica svih evropskih prajdova, a bogat program je uveliko u pripremi, najavili su iz organizacije.

Bonus video

Koncert Amire Medunjanin na Banjaluka Festu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (4)