Foto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Medijski navodi i nove optužbe o seksualnim napadima koji se nižu na račun glumca Krisa Nota ostavile su bez reči i njegovu partnerku iz serije "Seks i grad", Saru Džesiku Parker, koja strahuje kako će sve to uticati na celu ekipu serije "And Just Like That".

Kako je otkrio izvor blizak Sari Džesiki Parker za „Us Weekly“, holivudskoj glumici cela priča je slomila srce i, iz nekog razloga, upravo se ona oseća kao da je sve razočarala i izneverila.

PROČITAJTE JOŠ

Uoči Božića „The Hollywood Reporter“ objavio je priče dveju žena, koje su pod pseudonimima Zoi i Lili optužile javno 67-godišnjeg Krisa Nota da ih je seksualno zlostavljao. On je sve optužbe negirao, tvrdivši kako su ti odnosi bili sporazumni.

„Ona je zaštitnički nastrojena prema Keri Bredšo i ljuta je jer su ona, ali i svi ostali iz serije, dovedeni u ovu poziciju. Nije tu reč o novcu, već o onom što je Keri radila. Keri je uvek želela da pomogne drugim ženama, a sada su, dok je ona trebala na njih da pazi, žene otkrile da su bile povređene“, otkriva izvor.

U novim nastavcima „Seksa i grada“, pod nazivom „And Just Like That“, Zverka je preminuo nakon što je doživeo srčani udar, a kako tvrdi izvor, Sara Džesika Parker smatra da su ove optužbe „još jedna smrt“.

„Svoju ulogu Keri Bredšo i njene moći Sara Džesika Parker shvata jako ozbiljno, a s velikom moći dolazi i ogromna odgovornost, iako je ona i te kako svesna da sve ovo nema veze s njom, nego s njim, opet oseća da je sve izneverila.“

Bonus video

„Sex i grad“: Novo ruho bez Zverke i Samante – Duška Jovanić i Ivan Radojčić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar