Sanja Vučić otkrila kome je posvetila tetovažu na butini

Showbiz 01. jun. 202111:32 > 11:43
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović/ Nova.rs

"Povod ne postoji neki poseban, volim da se tetoviram, to je nešto što radim inače (smeh). Imam neku tetovažu koju sam htela da prekrijem, pa sam zato kod Fiće. Ova nema neku posvetu, jedna ima koju sam uradila na butini, cveće, to je za svaku ženu u mom životu", rekla je pevačica grupe "Hurricane".

PROČITAJTE JOŠ

Sanja Vučić, pevačica „Hurricane“, nedavno se vratila iz Holandije gde je sa svojim koleginicama predstavljala Srbiju na Evroviziji.

Nakon dolaska u Srbiju, a pre početka nastupa, devojke su iskoristile dane da se odmore, a Sanja je odlučila da se prepusti u ruke tatu majstora.

„Povod ne postoji neki poseban, volim da se tetoviram, to je nešto što radim inače (smeh). Imam neku tetovažu koju sam htela da prekrijem, pa sam zato kod Fiće. Ova nema neku posvetu, jedna ima koju sam uradila na butini, cveće, to je za svaku ženu u mom životu“, rekla je Sanja u jednoj emisiji, pa se osvrnula na Evroviziju:

„Uvek odeš sa tim mišljenjem da ćeš pobediti, na kraju dana, ali zadovoljna sam i presrećna kako je ovde sve prošlo“, kazala je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar