Sanja Kužet Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Sanja Kužet važi za jednu od najatraktivnijih voditeljki na javnoj sceni, a za njen mladoliki izgled zaslužan je spotski duh koji neguje još od malih nogu. Njene navike su postale deo svakodnevne rutine, a nedavno se pohvalila trčanjem i otkrila zašto joj toliko znači.

Voditeljka je otkrila i šta joj pored aktivnog života najviše pričinjava zadovoljstvo ovih dana. Sanja je otkrila da je krenula da trči, a kako je istakla na proleće se sprema za polumaraton.

„To su neke navike od malena, ali je odlično kada u zrelom preriodu života to još više produbite. Prvo je bio taj tenis, a sada sam počela i da trčim. Trčala sam nekada davno, ali ne na ovaj način na koji sada to želim da radim. To su neke naše potrebne stvari i ventil koji nam je neophodan da bismo bili bolji u poslu koji radimo. Prvi put u životu sam osetila potrebu za tako nečim i prvi put se ispostavilo da mi to daje snagu na svim ostalim poljima“,  rekla je Sanja u emisiji „Grand news“ i dodala:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Kuzet (@sanja_kuzet)

PROČITAJTE JOŠ

„To je neko moje vreme koje sebično čuvam za sebe i odlična rezerva energije. Ja sam čak i samu sebe iznenadila kada mi je drugarica posle samo mesec dana trčanja rekla da idemo na prvu trku. Želim na neki način da budem podstrek ženama koje možda nemaju dovoljno hrabrosti ili ne veruju u sebe da one to mogu. Nisam ni ja verovala, ali na kraju se ispostavilo da mogu da istrčim 8 km, sad kad sam istrčala 8 želim da sebi napravim novi cilj, a to je polumaraton“.

Sanja Kužet tokom prethodnih sezona vođenja muzičkog takmičenja najveću pažnju izazvala je svojim izgledom ali i stajlinzima, a kako ona gleda na svoj izgled zahvaljujući fizičkoj aktivnosti podelila je za medije:

„Osećam se super u mom vremenu jer sam prvenstveno zdrava. Ima i boljih. Pa super, i treba da ima boljih. Meni je bitno da svoj posao radim uspešno i lepo u preuspešnom projektu koji toliko tradiciju ima u rejtinzima“, rekla je voditeljka.

Bonus video : Mili: Voleo bih da pored Cece u Zvezdama Granda vidim Draganu Mirković i Brenu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)