Sanja iz „Hurricane“ grupe ima neizlečivu bolest

Showbiz 27. feb. 202016:07 > 17:32
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Sanja Vučić, jedna od devojaka iz grupe Hurricane, nedavno je otkrila da joj je dijagnostikovana autoimuna bolest štitne žlezde i da će do kraja kraja života morati da pije hormonsku terapiju.

U razgovoru za portal Nova.rs, Sanja je otkrila da ju je ta informacija šokirala, kao i da isprva nije znala kako da se nosi sa tim.

„Ne znajući šta je zapravo to, ne razmišljajući uopšte da bih ikada u životu mogla da imam problem sa štitnom žlezdom, bila sam u šoku. Stres je bio povećan, prolaktin je malo proradio. To je bolest modernog doba, ne može mnogo da utiče na mene sem da sa tim dolazi i hronični umor, dolazi razdražljivost, promene raspoloženja… ali pod terapijom i dobrom okolinom se sve to lepo rešava. Nisam znala kako na početku, ali za sada se jako dobro držim, nalazim alternativna rešenja za to“ , kroz smeh govori Sanja Vučić.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ona navodi da joj najteže pada to što sada svakoga dana ima još jednu obavezu, a to je da redovno pije lek.

„Činjenica da ću morati da pijem hormonsku terapiju do kraja života je bilo nešto najgore što sam mogla da čujem u tom trenutku. Lako je piti lek, ali to je još jedna obaveza naspram svih drugih o kojima moram da mislim.Opet, to je samo jedna mala talbeta koju popijem pola sata pre jela kada ustanem. Mada, danas sam zaboravila da je popijem. Nisam stigla, ali Bože moj“ , zaključila je za naš portal.

Sanja Vučić će zajedno sa ostatkom ekipe koju čine i Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, ovog vikenda izvesti numeru „Hasta la Vista, kojom će probati da se plasira na Evroviziju.

Ona je inače već predstavljala Srbiju na Evroviziji 2016. godine, kada je nastupala sa pesmom „Goodbye (Shelter)“.