Sanja Džajić: Od oca sam nasledila vojnički karakter

Showbiz 25. maj. 202119:54
Podeli:
Sanja Džajić
Sanja Džajić Foto: Instagram/sanjadzajic

Ćerka legende srpskog fudbala, Dragana Džajića Džaje, Sanja Džajić, nakon drugog porođaja maksimalno se posvetila svom fizičkom izgledu. Naime, ona gotovo svakodnevno trenira kako bi održala željenu kilažu, a za Nova.rs otkriva na koji način neguje svoje telo i kako joj to uspeva.

„Što se tiče linije i ishrane, neko sam ko mnogo voli da jede, a otežavajuća okolnost je to što količinski mogu da pojedem kao prosečan muškarac, tako da je u mom slučaju održavanje kilaže donedavno bio veliki napor i izazov. Ono čime mogu da se pohvalim je vojnički režim i karakter. Mislim da sam to nasledila od oca“, rekla je na početku razgovora ćerka proslavljenog fudbalera.

Sanja ističe da je u životu veoma disciplinovana, pa joj nije teško da bude na rigoroznim režimima ishrane i napornim treninzima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dzajic (@sanjadzajic)

„Kada se odlučim za nešto, budem jako disciplinovana, pa samim tim rezultati ne izostaju. Nekoliko godina unazad slušam sve savete svoje nutricionistkinje, koja mi je promenila život u najboljem mogućem smislu. Izgledam i osećam se neuporedivo bolje“, kaže Sanja, koja dalje ističe da uprkos posebnim režimima ishrane nikad ne gladuje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dzajic (@sanjadzajic)

„Nikada ne gladujem, niti sam izbacila neku grupu namirnica. Imam jutarnji detox (biljni diuretski čaj uglavnom). Posle toga četiri obroka dnevno na svaka četiri sata. Slatkiši su svedeni na minimum, naročito sada u letnjem periodu. Kada tako živite, povremeno sebi možete da priuštite i testo i slatkiše, a da ne osetite nikakve posledice. Što se tiče treninga, trudim se da imam četiri treninga nedeljno. Nekada je to bilo pet, ali od kada sam dobila decu, i ova četiri su postala misaona imenica. Ljudima je teško da se pokrenu, ali kada uspostave neki ritam, osećaj zadovoljstva je neprocenjiv“, zaključuje Sanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dzajic (@sanjadzajic)

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar