Sandra Afrika ponovo povećala grudi: Zamenila stare silikone novim

Podeli:
Foto: Printscreen / Instagram

Pevačica je odlučila da se podvrgne još jednoj operaciji, a intervencija je obavljena pre dve nedelje u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Sandra Afrika je navodno promenila dotrajale silikone u grudima, a zbog toga je otkazala neke od zakazanih nastupa.

PROČITAJTE JOŠ:

„Sandra već duže vreme planira tu operaciju, ali nikako da se potrefi vreme. Nije htela tokom leta zbog turneje, imala je nastupe svake večeri, a i ne valja to raditi preko leta. Čim je malo zahladnelo, nekako je uspela da otkaže par nastupa i zakaže operaciju. Imala je neke problemčiće, htela je i bolji estetski efekat, a i vreme im je bilo“, rekao je izvor blizak pevačici, pa dodao:

„Super je sve prošlo, hvala Bogu. Išla je kod proverenih ljudi. Malo ih je povećala, neće biti neke ogromne razlike, ali izgledaće bujnije, jedrije. Naloženo joj je strogo mirovanje, zbog čega nije mogla da radi, ali posle par dana, kada je sve došlo na svoje, snimila je spot za novu pesmu, koju će uskoro objaviti. Sada je sve ok, odlično je reagovala na operaciju i funkcioniše skroz normalno.“

Podsetimo, ovo je Sandri treća operacija grudi – davnih dana je, pre nego što je kročila na estradu, povećala grudi, koje je već jednom menjala 2015. godine. Sedam godina kasnije, usledila je nova operacija.

BONUS VIDEO: Top 5 najvećih silikonskih grudi na estradi 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.