Sahranila sam dete: Životna priča učesnice Nikad nije kasno

Podeli:
Jadranka Kalinić i Amar Gile
Jadranka Kalinić i Amar Gile Foto: Printscreen/TvPrva

Učasnica muzičkog takmičenja "Nikad nije kasno", Jadranka Kalinić, u sinoćnoj emisiji je otkrila kroz kakve je teške trenutke prošla u životu.

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Neda Ukraden, koja je bila član žirija, uputila je Jadranki kompliment rekavši joj da izgleda kao tinejdžerka i da je mladolika, lepa i zgodna, pa otkrila da je poznaje od ranije, kada je pevala u njenom kafiću, te se obradovala ponovnom susretu s njom.

Kada ju je pitala zbog čega u njenoj biografiji piše da je bila anksiozna, Jadranka je otkrila svoju tužnu priču.

„Pored oca i majke sam izgubila i dete, pa sam dobila anksioznost… Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno… Idemo na veselo. Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dete. Namerno nisam išla na to da mi ne bi zamerili. Ja sam ovde prvenstveno i samo zbog pevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pesma najviše izvukla“, rekla je Jadranka.

„To je zaista tužno. Treba da se izboriš. Bravo! Ako ti išta u životu pomogne, pored ljubavi najbližih i tvoje vlastite snage koju ti je dao Bog, a dao ti je, i snagu i talenat i lepotu, to je svakako muzika. Divno je da imaš tu snagu i volju i što si se ovde pojavila“, poručila joj je Neda, a Jadranka je na sceni otpevala pesmu „Ja nisam rođena da živim sama“ Ane Bekute.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar