Sa Prislijevim unukom u trenutku smrti bila njegova devojka

Showbiz 14. jul. 202011:50
Podeli:
Foto: EPA-EFE/LANCE MURPHEY

Komšije Bendžamina Kioa, unuka Elvisa Prislija, tvrde da su čuli njegovu devojku Dijanu Pinto kako očajnički vrišti: "Nemoj to da uradiš" pre nego se 27-godišnjak upucao u grudi u nedelju ujutru.

PROČITAJTE JOŠ

Kio je proglašen mrtvim u svojoj 1,8 miliona dolara vrednoj kalifornijskoj vili.

„Daily Mail“ je došao do snimka na kome se čuje kako je u jedan sat ujutru u vili trajala žurka, a oko 3.30 ženski glas, za koji se pretpostavlja da pripada Bendžaminovoj devojci, povikao je: „Nemoj to da  uradiš“.

Policija i hitna pomoć, prema pisanju medija, na mestu događaja bili su u šest sati ujutru, a komšije tvrde da je policija ispitala vidno utučenu devojku. Ponavljala je da će je porodica okrivljavati.

„Čulo se kako neko glasno govori u dvorištu. Pogledao sam van i video njegovu devojku kako razgovara s policijom. Bila je histerična i ponavljala da ne može da veruje. Samo je psovala i ponavljala: ‘Ne mogu da verujem, ne mogu da verujem. Ne mogu da veruje da je to uradio.’ Dodala je da će je porodica mrzeti i okrivljavati za to što se dogodilo. Mislim da se osećala krivom, no ne želim da nagađam šta je bio uzrok. To je bilo oko pola sedam-sedam. Razgovarali su napolju oko sat vremena“, ispričao je jedan komšija.

Od Kioa se tokom dana na društvenim mrežama oprostila bivša devojka, Aleksa Rod.

„Bio si moja omiljena osoba od trena kad sam te upoznala. Volela bih da sam mogla zauvek da te sačuvam, Ben Ben“, napisala je.

Lisa Meri Prisli, jedina ćerka Elvisa Prislija, slomljena je zbog smrti sina. Njena portparolka u saopštenju za medije istakla je da je Bendžamin bio ljubav njenog života.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar