Roni suze, niko joj ne veruje: Da li će Amber Herd uspeti da dokaže da je žrtva

Showbiz 05. maj. 202223:23
Podeli:
Amber Herd Foto: EPA-EFE/ELIZABETH FRANTZ

Glumica Amber Herd juče je prvi put iznela svoju stranu priče na suđenju povodom tužbe koju je protiv nje podneo Džoni Dep.

Suđenje bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa iz dana u dan ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a na svakom novom ročištu iznosi se mnoštvo detalja iz njihovog odnosa.

PROČITAJTE JOŠ

Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka u Vašington postu iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Iako nije imenovala Džonija, jasno je da je mislila na njega.

"Ovde sam jer me moj bivši muž tuži. Borim se da nađem reči da opišem koliko je ovo bolno, užasno mi je da sedim ovde nedeljama i proživljavam sve ovo. Ovo je najbolnija i najteža stvar kroz koju sam ikada prošla", izjavila je Herd na samom početku.

Herd se prisetila i situacije kad ju je Dep prvi put navodno udario.

"Nikad to neću zaboraviti. Taj trenutak mi je promenio život", rekla je skoro u suzama i tvrdila da je do udarca došlo kada ga je upitala za jednu od njegovih tetovaža, on je rekao da na njoj piše "Wino", na šta se ona nasmejala misleći da se šali. Navodno je nakon toga Dep podigao ruku na nju i ošamario je.

Iako je nekoliko puta tokom svog izlaganja pustila suze, komentari na društvenim mrežama su uglavnom negativni. Već neko vreme je aktuelna kampanja da se skine ljaga sa imena Džonija Depa zbog njenih optužbi da ju je zlostavljao, a napravljena je i peticija da se Herdova ukloni iz predstojećeg filma "Aquaman 2".

Nakon njenih reči u sudnici, tviteraši su nemilosrdni.

"Nije ni čudo što je Džoni Dep sredio ulogu u 'Aquamanu' Amber Herd. Ova klovnica je sramotna, ne zna da glumi čak ni kad treba spasi sebi život. Već satima pokušava da pusti jednu suzu i još uvek nije uspela", glasio je jedan od komentara na Tviteru.

"O moj Bože, umirem. Amber Herd je najgora glumica ikada. Ovaj lažni nesuvisli performans je mučno gledati... Svuda ima previše detalja, lažnih uzdaha, usiljenih suza i pogleda u porotu... Ovo je sramota za žrtve nasilja", glasio je drugi.

"Amber Herd: Ne možeš nekoga da udariš. Takođe Amber Herd Džoniju Depu: Nisam te udarila, lupila sam te. Žao mi je što sam te lupila, ali nisam te udarila, nisam te je*** udarila, samo sam te je*** lupila!"

"Predstavljam vam fotografiju visokog kvaliteta nepostojećih suza Amber Herd", glasio je jedan od komentara.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd - oboje uhvaćeni u laži

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar