Foto: EPA/DAVID MOIR

Robi Vilijams je tokom karijere imao puno nestašluka, ali i finansijki loše proračunatih poteza. Međutim, uprkos svemu tome, kako treba objasniti iznenadnu kupovinu pet luksuznih automobila, dok vozačke dozvole pop zvezde nema ni na vidiku?

Pop zvezda je priznao da je u mlađim danima bio poprilično ishitren kada je u pitanju trošenje novca, a jedno je vreme bio fasciniran Elton Džonovim voznim parkom, iako nije vozač.

PROČITAJTE JOŠ

„Problem je bio što sam u to vreme bio kod Eltona Džona i oduševio se njegovom garažom, u kojoj su bili Ferariji, Aston Martin i još nekoliko luksuznih automobila. Bio sam mlad i to me strašno impresioniralo. Isti sam dan naručio pet komada sebi. Nakon nekoliko dana pitao sam se šta mi je ovo trebalo pa sam ih ubrzo prodao“, rekao je Vilijams u intervjuu za britanske medije.

Na pitanje kako to da još uvek nema vozačku dozvolu, Robi je pojasnio kako za to jednostavno nikad nije imao vremena niti interesovanja,  te da verovatno nikad ni neće položiti dok god ga neko drugi vozi.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (0)