Robi Vilijams Foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA / POOL

Slavni pevač imao je puno problema u prošlosti.

Robi Vilijams jedan je od najuspešnijih pop izvođača svih vremena. Nedavno je otpočeo veliku turneju koja nosi ime po najnovijem kompilacijskom albumu „XXV“, a mnogi njegovi hitovi našli su se na istom.

PROČITAJTE JOŠ

Uprkos tome što mu mnogi zavide na uspehu, njegov život nije bio tako jednostavan, dok je borba sa mentalnim problemima postala njegova svakodnevica.

Naime, 2019. godine izneo je šokantno priznanje koje je kao grom iz vedra neba odjeknulo u javnosti. Pevač je tada otkrio da je tri godine bio zarobljen u kući. Naime, on je bolovao od agorafobije, što znači da se bojao otvorenog prostora. Velika i teška borba sa sobom trajala je od 2006. do 2009. godine.

Otkrio je da je tri godine proveo na kauču jedući čips i gledajući televiziju, dok je u tom periodu, u njegov život ušla je Ajda Fild, njegova supruga, koja je uspela da ga „izvuče iz kuće“ i vrati u javnost, piše Kurir.

Par se venčao 2010. godine, da bi kasnije dobili troje dece: Teodora Rouz (6), Čarlton Valentajn (4) i Kolet Džozefin (11 meseci).

„Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: „Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?“ Nakon tri meseca sam izašao iz svoje „pećine“ i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac,“ priznao je pevač jednom prilikom.

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije. Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh.

Teške mentalne borbe pevač je vodio dobar deo života, a saznao je i da kuća u kojoj je živeo, izgrađena na nekom groblju. „Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio,“ priznao je jednom prilikom.

Foto: EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

Robi je tada rekao da su se u toj kući vrata stalno sama zaključavala, da je čuo muziku u pojedinim sobama i korake i to kada je bio siguran da nikog osim njega u toj kući nema. Tada je bežao u kola i krio se na zadnjem sedištu. Poznato je da je u tom periodu Robi koristio kokain.

Supruga Ajda, pevaču je bila veliki spas, budući da je nakon njenog pojavljivanja u njegov život, uspeo da prevaziđe sve zavisnosti od opijata, fobije i strahove od odgovornosti.

Inače, pevač je u svet muzike ušao 1990. godine kao član grupe „Take That“, međutim grupu je napustio 1995. želeći da nastavi solo karijeru, koja mu je donela ogroman uspeh.

Robi VilijamsFoto:BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevač je uspeo da prevaziđe mentalne probleme i prepreke, zahvaljujući čemu vodi porodičan život.

Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom. Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne

Komentari

Svi komentari (0)