Roberto Kavali 47 godina mlađoj partnerki poklonio ostrvo

Showbiz 14. apr. 202110:35
Podeli:
Roberto Kavali
Foto: Dasha / Backgrid USA / Profimedia

Jedan od najpoznatijih italijanskih dizajnera Roberto Kavali (80) svojoj devojci Lini Nilson (33) poklonio je ostrvo u Švedskoj za koje je iskeširao milion evra.

S obzirom na to da je Kavali galantan prema svojoj 47 godina mlađoj partnerki koju redovno iznenađuje skupocenim poklonima, na ostrvu se nalazi četvorosobna vila, koliba za lov, bazen i teren za golf.

Modni mogul, čije se bogatstvo procenjuje na 500 miliona dolara, u vezi je s Linom od 2008. godine. Ona je s njim ušla u vezu sa punih 20 godina, a na početku su ih mnogi osuđivali zbog razlike. Čak su je nazivali sponzorušom jer je u vezi sa slavnim dizajnerom jer bi joj po godinama mogao biti deda.

Roberto Kavali
Foto: LUSG, MAVI / Backgrid UK / Profimedia

Oni se često mogu videti kako uživaju na luksuznim odmorima na jahtama pri čemu Lina mami poglede svojim minijaturnim bikinijima i odličnom figurom, a tiha je patnja mnogih muškaraca širom sveta.

S obzirom na njegove godine, poznati Italijan joj je čista suprotnost sa opuštenom kožom, a šuška se da je, pored godina, njegovo čudno lice rezultat botoksa i još nekih zahvata.

PROČITAJTE JOŠ

Ranije je imao problema i s hodanjem zbog povrede kolena, ali njegova Lina mu je uvek spremno uskakala u pomoć. Šuškalo se da će par izgovoriti sudbonosno da, ali to se još nije dogodilo.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar