Rijana proslavila rekordnu prodaju parfema na neobičan način

Podeli:
Foto: EPA-EFE/Will Oliver

Prošle nedelje je na tržište izašao prvi Rijanin parfem "Fenty" i rasprodao se u rekordnom roku. Pevačica je novi poslovni uspeh proslavila luksuznim doručkom, a ubrzo je počastila i svoje najbliže na proslavi u Njujorku.

PROČITAJTE JOŠ

U avgustu ove godine, Rijana je proglašena milijarderkom. Prema Forbsu, njeno bogatstvo se procenjuje na oko 1,2 milijarde funti, što je, zahvaljujući firmama u „Fenty Beauty“ i „Savage x Fenty“, čini najbogatijom pevačicom na planeti.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavila fotku na kojoj jede kavijar sa srebrnog poslužavnika u krevetu. Naime, na taj je način proslavila najnoviji poslovni poduhva, izbacivanje svog prvog parfema ‘Fenty’, koji se rasprodao za samo nekoliko sati.

„Ovako sam se probudila nakon što se ‘Fenty’ parfem jutros rasprodao“, napisala je Rijana u opisu fotke, na kojoj je ubrzo skupila više od 5 miliona lajkova.

„Jaja za doručak“, našalila se u komentarima njena koleginica Lejdi Gaga.

Rijana je nedavno proslavila titulu milijarderke sa porordicom u Njujorku. Na Instagram storiju je objavila video sa proslave, na kojem se vidi ogromna torta ukrašena njenim albumima i „Fenty Beauty“ kozmetikom.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar