Podeli
Foto:XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia

Ber Grils, kralj preživljavanja, čije je pravo ime Edvard Majkl Grils, u rijaliti seriji vodi deset timova u uzbudljivu avanturu širom Novog Zelanda. Rijaliti program je nedavno krenuo da se emituje u Hrvatskoj, a njegov naziv je "Izvući živu glavu".

Timovi će iz nedelje u nedelju prihvatati nove zadatke i suočavati se s ekstremnim izazovima poput visokih planina, nepreglednih terena, opasnih klisura, kišnih šuma, reka i brzaka, a na putu do cilja i nagrade od vrtoglavih 500.000 dolara uz ostale prepreke naći će se i nemilosrdne nedeljne eliminacije, navodi “Jutarnji.hr”.

PROČITAJTE JOŠ

Deset ekipa od po dvoje običnih Amerikanaca pridružuje se Beru, avanturistu i stručnjaku za preživljavanje, na putovanje preko opasnog i raznolikog terena Novog Zelanda, a na kraju Ber odlučuje ko neće izvući živu glavu. Takmičari će morati da se suoče i sa milimalnom količnim hrane, ali i jedni sa drugima.

Pobednički tim osvojiće neverovatnih pola miliona dolara.

Iako je rijaliti serija inicijalno snimljena još 2013. godine, ona je od nedavno krenula da se emituje na hrvatskoj televiziji “Doma TV” i već je postigla veliku popularnost među tamošnjom publikom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar