Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

"Promenio sam tok i pravac muzike na ovim prostorima. Da nije bilo mene i pesama "Grmi", "Loca" i drugih, verovatno ne bi bilo mnogo današnjih izvođača i njihovih pesama", kaže za Nova.rs Marko Milivojev Mili, koji je danas objavio novu numeru "Van kontrole" za produkciju "Two louder".

Jedan od naših najtraženijih repera Marko Milivojev, poznatiji kao Mili, mogao bi malo da prikoči s poslom ukoliko želi da sačuva svoje zdravlje.

Marko Milivojev Mili
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

On se prijateljima više puta požalio na umor i pad energije, te su ga savetovali da se malo skrasi i posao stavi u drugi plan. Međutim, Mili očigledno žmuri na dobronamerne savete i drži se svog slogana „Ide gas“. To je dokazao i danas, kada je pored brojnih obaveza, objavio novu pesmu „Van kontrole“ za muzičku produkciju „Two louder“.

PROČITAJTE JOŠ

Tim povodom pozvali smo Milija, koji se pohvalio da je jedinstven i da njegov rad prate mnogi u svetu.

„Ni od čega sam napravio sve, iz blata do zlata, bukvalno. Promenio sam tok i pravac muzike na ovim prostorima. Da nije bilo mene i pesama „Grmi“, „Loca“ i drugih, verovatno ne bi bilo mnogo današnjih izvođača i njihovih pesama“, rekao je reper i otkrio zbog čega mu je srce puno.

„Ljudi u svakom delu sveta znaju mene i moje pesme. Srce mi je puno. Cilj mi je da slušaoci uživaju u mojoj muzici, pravoj muzici“, završava Milivojev.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare