Rekla je „da“: Najromantičniji video Marije Šerifović koji će vas raznežiti

Showbiz 17. nov. 202114:00 > 14:01
Podeli:
Marija Šerifović
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pevačica Marija Šerifović već izvesno vreme snima vlogove za Jutjub, gde objavljuje svakodnevne životne situacije, a poslednji u nizu je video u kome je pomogla jednom momku da zaprosi svoju devojku.

Marija je na početku vloga ispričala da je pristala na molbu prijateljice da otpeva pesmu tokom prosidbe, a ono što je potom saznala, oduševilo ju je.

PROČITAJTE JOŠ

Kako je ispričala, srela je momka u garaži svoje zgrade, koji joj je prišao i objasnio da je on taj mladić koji će zaprositi devojku.

„Meni prilazi momak: ‘Zdravo, Marija! Ja sam taj i taj, drugarica te je zvala’. Rekoh: ‘Dobro, pucaj, šta si zamislio?’ Ja ga pitam gde se to dešava… Uglavnom, ispostavlja se da on živi u mojoj zgradi, dva sprata ispod mene. Što znači da ću ja u 20.30 sići u stan dole, doći će moj gitarista Dule Alagić, pa da vidimo kako će izgledati ta veridba. Ovo će biti zabavno“, ispričala je Marija.

Kada su mladić i devojka stigli u stan i kada je buduća verenica shvatila o čemu se radi, stigla je i Marija koja se našalila s momkom:

„Da li si ti siguran da ovo želiš?“

Svi su se nasmejali, a potom je usledila i veridba. Marija je otpevala nekoliko svojih hitova i poručila sveže verenom paru:

„Obzirom da sam vam pevala veridbu, moram da vam pevam i svadbu. Broj dva, rekla sam, ako neko napravi neko s*anje i ako dođe do razvoda, daleko bilo, da opet ja to obeležim. Ja sve radim, ali potrudite se da do toga ne dođe. Ja vam želim puno sreće i ljubavi i da se volite! I ti, mali, da voliš onako kako muškarci današnji ne znaju baš da vole“, originalna je bila Marijina čestitka.

Bonus video

Isak Šabanović: Duet sa Marijom Šerifović je na čekanju

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar