Reditelj spota „Iz daleka“: Nikakva sličnost sa idejom dizajnerke

Podeli:
Foto: Instagram/neodesign.neo, Promo

Reditelj Miloš Šarović demantovao je večeras tvrdnje dizajnerke Nevene Ivanović da je ideja za spot Nataše Bekvalac i Raste "Iz daleka" ukradena od nje, tvrdeći da mu je inspiracija bila berlinska opera.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, dizajnerka Nevena Ivanović obratila se danas u svom Instagramu javnosti tvrdeći da su pevačica i reper „pokrali“ njenu ideju performansa za potrebe njihovog spota.

 

Povodom tog njenog videa na Instagramu kontaktirali smo tvorca spota reditelja Miloša Šarovića, koji nam je kazao da Nevenu ne poznaje.

„Ja dotičnu dizajnerku ne poznajem, nikada nisam video njen instagram profil i uopšte ne znam ko je u pitanju. Poprilično sam bio iznenađen i video sam šta ona poistovećuje, odnoso ona smatra da joj je uzeta ideja. Apsolutno ne vidim nikakvu sličnost, spotlajt kao scensko sredstvo postoji već godinama unazad.“

On je kazao i da je Kristina Bekvalac za tu priliku imala sjajnu postavku pozorišnih kostima:

„To što je neko napravio, a Kristina Bekvalac je imala sjajnu postavku pozorišnih kostima, bili su stilizovani glumci, kostimirani, samim tim je to zaličilo na ovo, što nikakve veze nema.“

Šarović je pojasnio gde je pronašao inspiraciju za pomenuti spot:

„Ja ne koristim inspiraciju drugih dizajnera, niti pravim modnu priču. Meni je kao inspiracija poslužila predstava berlinskog pozorišta. Tako da nema veze sa tim. Cela estetika je pozorišna, čak su neke stvari postavljene iz opere“, kazao je on za portal Nova.rs i dodao da spotlajt kao sredstvo niko nije izmislio u ovom veku.

„A za sve spotove i režije ne crpim inspiraciju nigde nego pravim svoju priču koja ima svoj sinopis i scenario. Devojku ne poznajem, niti sam ikada ušao ne njen instagram profil niti sam znao čime se bavi,“ objasnio je.

Nataša Bekvalac je sinoć u jednom event centru na Adi organizovala promociju dueta „Iz daleka“, koji je snimila s reperom Stefanom Đurićem Rastom.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.