Tanja Savić, Krstinja Todorović, Andreana Čekić i Darko Lazić
Tanja Savić, Krstinja Todorović, Andreana Čekić i Darko Lazić Foto: Vesna Lalić, Filip Krainčanić, Dragan Mujan/Nova.rs

Mnoge "Zvezde Granda" su se proslavile nakon učešća u takmičenju, a na taj način i javno eksponirale svoju privatnost. Nije ni čudo što postoji veliki broj učesnika ovog takmičenja koji su se razveli nakon "Zvezda Granda", a njihovi razvodi su često bili glavna tema u domaćim medijima.

Nedavno je pevačica Krstinja Torodorović otkrila da prolazi kroz težak period, jer se razvodi od svog supruga.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevačica je odlučila da stavi tačku na brak u kojem je bila četiri godine.

„Kažu da je razvod ravan maloj smrti, gubitku voljene osobe i to je nešto što čovek ne može tek tako, ravnodušno da prođe. To je velika patnja, bol. Ali život je nepredvidiv, to se dešava a mi smo tu da podnesemo najbolje što možemo“, rekla je Krstinja i dodala da je ipak to bila prava odluka:

„Ovo je najgore vreme u koje je mogao da mi se desi razvod. Ali trebalo je da se desi, nije moglo da funkcioniše, bilo bi mučenje za obe strane“.

Daleko od toga da je Krstinja prva zvezda Granda koja se razvela.

Najburniji razvod imala je Tanja Savić, koja je godinama vodila bitku oko starateljstva sa Dušanom Jovančevićem i ni dan-danas se nisu zvanično razveli.

Foto: Instagram/tanja_savic_private

Tanja tvrdi da je još pre nešto manje od dve godine podnela zahtev za razvod braka od Dušana koji, kako kaže, ne može da prihvati da ga je ostavila. Sukobi koji su se dešavali između nje i njenog supruga poznati su javnosti od starta. Od odlaska u Australiju, do prekida muzičke karijere zbog porodice, pa sve do borbe za starateljstvo nad decom. Naime, nakon što su se pevačica i njen suprug rastali on je zadržao decu i Tanja zbog pandemije nije mogla da ih vidi, jer je bila u Srbiji, a Dušan joj u nekim trenucima nije davao ni da ih kontaktira. Dug vremenski period su se putem medija prepirali, iznosili „prljav veš“ iz svog odnosa i sukobljavali pred očima javnosti, pa je ovo definitivno jedan od najdramatičnijih razvoda na celoj našoj estradi. Takođe, sud u Australiji doneo je odluku da se do okončanja procesa starateljstva nad decom, pevačici dovedu naslednici u Beograd.

Darko Lazić i Ana Sević još jedan su primer burnog razvoda učesnika popularnog muzičkog takmičenja. Iako su imali brak koji je neko vreme delovao skladno, odlučili su da se rastanu, a navodno su na brak stavili tačku u prijateljskim odnosima. Darko je tada za medije otkrio da je bivšoj suporuzi ostavio stan. Ana i Darko su tokom braka dobili ćerkicu Lorenu, koja je ostala da živi sa Sevićevom.

Foto:Zoran Lončarević

„Ana i ja smo civilizovani ljudi, i dalje smo u odličnim odnosima, jer prvenstveno smo uvek bili prijatelji, a pritom imamo ćerku, koju volimo najviše na svetu“, rekao je Darko nakon što su se on i Ana zvanično razveli 2019. godine, iako dosta vremena pre toga već nisu bili zajedno. Darko je nakon Ame bio u vezi sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina, a od nedavno je i na taj odnos stavio tačku i sada uživa sa novom izabranicom Barbarom Bobak.
Iako su se rastali u miru, pre godinu dana je odjeknula vest da Darko navodno duguje Ani 20 alimentacija za ćerku Lorenu. Kako se pisalo, dug je  bio čak 10.000 evra, a Ana je celu situaciju prepustila institucijama, pa su se ove dve zvezde Granda često sretale na suđenjima, jer je pevač morao da isplati sve što duguje.

Darkova kuma Andreana Čekić razvela se pre tri godine od klavijaturiste Ivana Miladinovića, koji ju je pratio na svirkama. Od početka njihove veze kružile su glasine da pevačici partner nije veran, a na kraju se ispostavilo da to nije daleko od istine, jer su isplivale njegove prepiske sa drugim ženama. Pevačica Andreana Čekić ima buran ljubavni život, a nakon razvoda uplovila je u romansu sa oženjenim Markom Miloševićem, kojeg je njen tadašnji suprug doveo u bend kao tehničara. Ubrzo nakon što se pojavila vest da su Marko i pevačica otpočeli romansu u medijima se oglasila i njegova zakonita supruga Marina, koja je tvrdila da je muž ostavio nju i njihovo dete. Kasnije se Andreana čak i verila za Marka, a oni su navodno imali veoma buran odnos, u kom je često dolazilo i do fizičkih okršaja.

Pevač “Grand” produkcije Amar Gile Jašarspahić se 2020. godine razveo posle skoro četiri godine braka sa Ena Sarajlić.

„Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom“, izjavio je pevač tada i potvrdio spekulacije o razvodu.

Amar Gile Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Tamara Dragić u brak je stupila kao vrlo mlada devojka, a u takmičenju “Zvezde Granda“ 2014. godine niko nije znao da joj je Dragić zapravo venčano prezime, koje je zadržala i nakon razvoda.

Pevač i pobednik prve sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Bane Mojićević, je 2020. godine stavio je tačku na sedmogodišnji brak sa suprugom Milicom, a priznao je da je to njegov najveći životni poraz, a zbog dece su ostali u korektnim odnosima.

Bane Mojićević Foto: Časlav Vukojičić/Promo

Nikola Ajdinović poznatiji kao Šećer, nekadašnji finalista „Zvezda Granda“, početkom februara se razveo nakon 7 godina braka.

BONUS VIDEO: Krstinja Todorović o hirurškoj intervenciji i oporavku 

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)